Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost september 2012

september 2012

Hello..

danes je 9 dan po prenosu in sem naredila kr 2 testa,katera sem pravilno izvedla pa vendar žal negativna..zanima pa me zakajjjjj? če mi lahko katera pove, krvavela sem samo 3 dan po transferju in to 4 kapljice..takrat še je blo prehitro da bi mi šlo. Vlilo se mi sploh ni,nisem krvavela..

Je možno da NE KRVAVIŠ IN SPLAVIŠ? ali splaviš samo v primeru če se ti vlije?

Lepo prosim za odg.. 🙁

je imela katera podobne izkušnje pa se je potem pokazal plus čez par dni??

Živijo Sarči,stvarno mi je žal za negativen test,kaj če je potrebno počakat še kakšen dan?Ne vem jaz se nisem bila na ivf,niti sem kdaj bila noseća,zdele mi po prvič.LP

Sarčii ne obupaj takoj, Naredi test čez kakšen dan ali dva, mogoče je še prezgodaj.

Jaz imam za sabo 2 IVF-ja in obakrat ni bilo niti kapljice krvi do 15.dne po ET. Zjutraj, ko sem šla na uradni test, pa je začelo kapljat. Krvni test je bil seveda negativen :(( Sem pa obakrat delala doma tudi urinskega, na 12.dan po ET in je jasno pokazal minus. Prvič sem bila parav tako šokirana kot ti, drugič mi je bilo že jasno, kaj sledi. Očitno mi Utrogestan zadrži M.

Držim pesti, da se bo pri tebi pokazal plusek!

Joj da bi se le..sem klicala v ambulanto in rekla da nisem nič krvavela pa je rezultat -.
Sestra mi je rekla da če nebom krvavela naj vseeno pridem na krvnega v petek..možnost pa je seveda da niti ni prišlo do vgnezditve :((

Se vam javim

Sarčii, počakaj še kakšen dan. Meni se je šele 13 dan po ET pokazal plus na Clearblue, prej pa 2 dni bleda črtica na Baby check.

Tiste kapljice krvi so možne od vgnezditve. Je pa res, da Utrogestan zadržuje menstruacijo.

Vsekakor ti želim uspeh in da zagledaš plus 🙂

Jap jaz sem tudi Baby check uporabla..bom še poskusla jutri in čet test, na krvnega bom vseeno šla, sem pa ful razočarana in res nobeni ne privoščim tega in mi je malo žal da sem ga že danes delala ker mam vedno manj upanja..to kar ženske prestajajo po 6 poskusov ali več..jaz nebi zmogla..mene je tak dotolko že sedaj..adijo živci nevem kako bo z poskusi naprej..sicer mam še 3-5 zamrznjenčkov (za 2 še nisem zvedla ker sta bla slaba) pa vseeno ne razmišljam o naslednjem poskusu,ker se zopet bojim razočaranja.

Ne razmišljaj negativno. Kljub minusu ostani pozitivna. Imaš eskimčke, pa bosta šla po enega ali dva. Ti vsaj ne bo treba iti skozi vso to kolobocijo (špikanje, punkcija), kot moramo ene 🙂 Jaz bom šla kmalu v 3. postopek. Psihično sem močna in bom vztrajala dokler bom čutila, da lahko.

Sarčii ne obupaj. Tudi mene je po prvem neuspehu čist sesulo. Pa sem se pobrala in šla naprej. Drugič sem že dosti lažje prenesla in zdaj bom šla kmalu v 3.postopek. Samo pogumno naprej! Saj veš kaj pravijo: kar te ne ubije, te okrepi!

Jaz sem tud mislila da je 9 dan prehitro in bo vsaj čez dan pokazalo blago črtico pa še vedno je –
Pričakujem M in tale ultrogestan jo zadržuje,če se nebo sama ki vlila

Samo sporočam, da sem kljub temu, da je stara napotnica še veljavna pri svoji ginekologinji dobila novo napotnico. Danes sva poklicala v MB in dobila datum 26. 3. pri dr. Valisavljevič. Ima katera izkušnje z njim?

Pozdravljena 54321 moram rečt, da je super zdravnik, čeprav pa vse pohvale gredo vsem osebju v Mb…res…:)
Le pogumno 🙂
LP

Zanima me še, kako je z bolniško? Do zdaj sem bila pri Rešu in vse preglede opravljala še pred službo (sem iz LJ), tako da sem bila na bolniški samo od punkcije do transferja. V MB imam prvi razgovor šele ob 10.30 tako, da bom zelo težko šla v službo. Bom dobila kakšno potrdilo za svojo zdravnico? Kaj pa UZ? Kdaj so ponavadi? Mislite, da bi lahko dobila bolniško tudi takrat ko ima mož spremiogram? Ima ga že zgodaj zjutraj, potem pa čaka rezultate in ob 13ih ima razgovor z zdravnikom in razlago spremiograma. Seveda bi bila rada zraven, ne vem pa če je to v MB možno (pri Rešu sem bila vedno zraven).
Res hvala za odgovore!

Meni je za dan razgovora, UZ (so tam nekje okoli 10. ali 11. ure) ipd. osebna zdravnica vedno napisala bolniško, ji nisem nič prinesla. Tudi mož dobi bolniško za dan punkcije in transferja, za sprermiogram pa tudi. Res pa je, da imava isto osebno zdravnico, ki ve za najine postopke in naju podpira.

54321 ob vsakem pregledu rečeš sestri da potrebuješ še papir za bolniško, mislim da gor piše obvestilo zdravniku ali nekaj takega, le tega neseš osebni zdravnici in ti da bolniško za ta dan. Na listu pa piše kaj si tisti dan delala v ambulanti in to je to. Pri punkciji pa dobiš odpustno pismo kjer piše da priporočajo bolniško ….. Mož dobi bolniško ko ima sam preglede, če ne ne vem če ti izda sestra potrdilo, če pa se zmeniš z vašo osebno zdravnico drugače pol pa……
srečno

New Report

Close