Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost september 2012

september 2012

Super!!
upam, da se ti kmalu pridružim:)

g.g. čestitke! Res lepa novica!!
Jaz sm 8.dan po transferju in sm dans dobila krče(ne dost močne). Sicer me je ze dva dneva ful špikalo v trebuhu,prsa me pa nič ne bolijo,pa izcedkov tud ni. Pred menstro dobim zelo močne krče(brez tablet ne gre) in boleča,napeta prsa. A je katera tud mela krče,pa je vseeno ratalo?
Stiskam pesti za vse!

Jaz sem tudi imela krče kot pred menstruacijo ene 3-4 dni kar močne (takoj po ET) potem so se manjšali, zdaj jih nimam več. Prsi me že od transferja zelo rahlo (na otip) bolijo, izcedkov nobenih. Nisem pa imela nobenih drugih znakov.

G.g cestitke…..ful sem vesela zate:-)

Hvala 🙂
Kako ti napreduješ?

Jaz imam punkcijo v četrtek ,se res vleče ta dolgi postopek.
Sva se pa odlocila,da poskusava zadnjic,ker je tole čist prevec zame,ne vem ze cel postopek sem nekam cudna,pa prvic sem pesimisticna.
Kdaj imas pa uz .

UZ imam čez cca. 14 dni.
Ta teden bom šla še 1x dati kri za beto, da vidim, če raste 🙂
Drugače imam pa vsake toliko časa bolečine kot pred menstruacijo…

Dolgi postopek se res vleče. Jaz sem imela zdaj kratkega in je zakon, sem ga lažje prenašala.

Držim pesti 🙂

Živijo punce,kako ste! g.g.čestitam od srca,ostalim pa želim čim prej vesele novice.Midva sva že dobila darovalca,naslednji teden smo naročeni pri dr.Bokalovi in lihk takrat bom dobila menstro,zanima me da li je možno da bi takoj ta mesec začela s injekcijama,kako to gre,so rekli da prinesemo s seboj vse zadnje izvide.komaj čakam ta termin da bom vedla kako in kaj.Danes pa sem vprašala med,sestro če mi lahko ona daje injekcije,in je rekla da lahko samo da treba ginekologinja da napiše da se strinja s tim da lahko ona daje injekcije. Lep pozdrav!

Pozdravljene punce!

Jaz sem tudi septembra začela z dolgim postopkom v GKLJ – Suprefakt/Puregon. Jutri imam UZ, v torek (tam nekje) pričakujem punkcijo. Prvič sem pridelala 16 celic, dva zarodka so mi vstavili, neuspešno zaključen postopek -nobenih zamrznjenčkov, imela sva IMSI.

g.g. spomnim se te že od Mušketirk in ti čestitam 😀 Vesela zate, za staro soborko, da vama je uspelo.

Punce kako se kaj počutite? Mene že vse spodaj zateguje, čutim jajčnik ko hodim in skušam se pomiriti do punkcije, saj me ta rahlo skrbi, ker me je prvič zelo bolela.

Punce kaj veste povedati o spolnih odnosih po transferju? Midva sva prvič, pa sem naslednji dan imela roza krvavi izcedek, potem sem mislila, da je že uspelo in ko je bil test negativen, sem pomislila, da je to bilo verjetno zaradi spolnih odnosov? Nekaterim odsvetujejo, nekateri pa pravijo, da ni nič narobe, če bi imela spolne odnose? Mene namreč ravno takrat mika, ko ne smem… Čudno ampak resnično

Jaz sem danes drugi dan po ET(imela sem ga 3.dan po punkciji). Že kakšnih 7 dni imam bolečine v jajčnikih, zelo napet in na dotik tudi boleč trebuh. Reš pravi, da je to dober znak-v tem primeru upam, da bodo bolečine še vztrajale:). V prvem in drugem postopku podobnih bolečin nisem imela, zato upam, da je to res dober znak.
Anem, vem da eni odsvetujejo odnose do testa, vendar Reš pravi, da je treba živeti normalno. Midva sva v 1. in 2. postopku imela odnose kakšen teden po transferju, zdaj pa imam take bolečine, da sploh ne razmišljam o tem.

LJUBAV in Anem – hvala 🙂

Anem – kdaj imaš punkcijo? Da držimo pesti 🙂

LJUBAV – jaz sem si injekcije dajala sama, sploh ni tako težko, boš videla. Ti pa sestra naprej pokaže kako gre. Če pa res ne bo šlo, se pa zmeni.

54321 – midva se še vzdržujeva odnosov, moram pa priznat da me ornk razganja 🙂 🙂 me pa nekako tudi Utrogestan (si ga vstavljam doli) zgabi imeti odnose, si ne predstavljam :/ Danes je moj 18 dan po ET.

g.g.

jutri imam UZ, bomo videli jutri kaj bodo rekli ampak jaz mislim, da bom imela v torek… bomo videli, če sem se kaj zmotila 🙂

54321 da te mogoče trebuh ne boli še od punkcije? Mene je bolelo še 10 dni po njej… Prav strah me je bilo iti lulat, ker takrat je bilo najhujše… Sicer pa upam, da je to res dober znak in da pomeni, da betka raste :))))

Anem, tokrat bo, očitno nam jesen bolj ustreza 🙂

Punkcija je za mano,pridelala sem 4 celice,je bilo kar neki foliklov praznih.
Upam,da bodo te zmagovalne.

everlast pridna 🙂 Je kaj bolelo?

Noh jaz sem tudi danes imela UZ in je pri nekje 12-ih celicah nehala šteti, največji je bil velik 20, tako da imam še jutri UZ, po vsej verjetnosti imam najkasneje v soboto stopko, potem pa punkcijo. Tokrat sem hitreje reagirala na hormončke, upam, da me jutri ne bo kap. Malo me skrbi, ker bom spet mela več celic, da me bo spet bolelo pa se malo psihično pripravljam na punkcijo…

Punce kje ste vse? Jaz srčno upam, da nam bo ta jesen prinesla pluske 🙂 Vsem nam, kot je tudi g.g. 😀

Lep pozdrav, da še vas vprašam..

na prvem UZ po femodenu sem gin slišala ko je polek razlagala o “foliklih” en 4mm, en 3 mm.. na ekranu sem tako vidla samo 2 celici. Sicer je gin rekla da je vse v redu.. mene pa zanima, če bi jih morala imeti več po femodenu ali sta 2 normalno?? po prvi injekciji Gonala pa me nenormalno glava boli,so to stranski učinki?

sarči žal femodena nisem imela ampak, če je G rekel, da je v redu, potem ne skrbi in ne dvomi v njegove besede.

jaz sem imela včeraj punckijo, pridelali smo 16 celic (spet) in v soboto imava transfer. Upam, resnično upam, da bom tokrat imela vsaj nekaj zamrznjenčkov… Bojim pa se vsekakor, da bom ostala brez ET… še v sanjah me preganja!

Everlast kako je šlo na ET?

Anem bravo za celice,si bila res pridna,naj se vse lepo oplodijo .

Jaz sem imela danes prenos enega slabega zarodka,tud morulca se ni bila na 5 dan,biologinja sicer pravi,da se razvija ampak bolj počasi , ginekologija mi je vzela pa vso upanje.Čeprav sem se ze kar pomirila in bom gledala pozitivno naprej,pa se mogoče vseeno vsidra pri meni.

Anem – si pa pridna kokoška 🙂 Zdaj naj se pa fino poparčkajo in te počakajo lepe blastociste.

everlast – ti kar ostani pozitivna, nič še ni izgubljeno. Mogoče mu bo pa v maternici bolj všeč.

everlast….. jaz imam eno punčko 4 leta staro, pa je tudi bila 5. dan “samo” morula ;)))

New Report

Close