september 2012
pridna sem bila, res… ampak glede na to, da sem prejšnjič imela enako število celic, pričakali sta me pa samo blastocista in morula, me je strah, da bom tokrat ostala praznih rok… še sanjalo se mi je o tem
everlast naj te ne skrbi in probaj se sprostiti čim bolj… jaz sem bila v prvem postopku tako živčna, da sem celo razmišljala o tem, da lahko da ravno zaradi mojih živcev ni uspelo. Vem. lahko je govoriti, me zanima, če bom svoj nasvet poslušala…
nikkolina hvala ti za te besede, upam, da bo everlast zdaj kaj bolj pomirjena. Saj vemo, da ko si enkrat v postopku želiš slišati samo dobre stvari in ta je ena od njih! Čestitam za pučko, upam, da tudi nas doleti ta sreča :))))
Pozdravljene,
jaz bom svoje vprasanje kar tu postavila, ker se vam bom kmalu pridruzila pri debati…jaz trenutno cakam na menstruacijo in da grem na 2.dan menstruacije na posvet in da se zmenimo kaj in kako…Diagnoza: slab mozev spermiogram, jaz naceloma ok.
Torej vprasanje je, ali veste ali je sploh kateri uspelo zanositi ze takoj v prvem postopku, tj ob prvi punkciji je prislo do transferja in uspesne nosecnosti? 🙂 Nikjer nisem zasledila takega primera….
Anem, hvala, tudi jaz navijam za vse, mi pa trenutno grejemo eno pikico, za katero upamo, da bo postala sestrica ali bratec naši punčki :))
ShoSho; nama sicer ni uspelo v prvo, ampak v tretje, tokrat bomo še videli, če bo več sreče. poznam jih pa kar nekaj, ki so zanosile v prvem postopku, za vse ne vem točno kakšne postopke so imele, za dve sem sigurna, da v ICSI. S tem, da je ena po prvem uspešnem postopku imela še zamrznjenčka in je šla kakšne 2 leti po porodu še po njega in se je tudi takoj prijel, tako, da ima zdaj dva otroka. Zgodb je veliko….
g.g. upam, da bo 2. tudi zame usodni :)))
nikollina koliko imaš še do krvnega? Upam, resnično upam, da je uspelo! Sporoči nam 😉
54321 velikokrat so znaki prihajajoče M podobni N tako da ne še obupati… ni še vsega konec
Punce eno vprašanje imam. Mene od včeraj boli celi trebuh, še ko globoko vdihnem, me zaboli. To se ne spomnim, da bi imela tako prvič, zdaj pa me skrbi, saj je tudi zgornji del trebuha občutljiv na pritisk… Se dogaja to tudi kateri med vami?
drage moje….sicer ne spadam v vaso temo…a ker sem prebrala bom kljub vsemu odgovorila na vasa vprasanja in strahove….
Za vse, ki se sprasujete ce je dovolj foliklov in celic naj povem da je res kot pravijo…pomembna je samo ena….Jaz sem imela 3 folikle in 6 celic, ki so se vse oplodile in 3 dan bile krasne….5 dan pa se samo 3 slabe…eno slabo blastocisto smo vstavili in danes sem videla na prvem UZ utrip najine pikice…..
Anem….mene je kak teden dni po ET zacelo vse bolet….zgornji in spodnji del trebuha, nisem se smela prepognit, kam naslonit, po jajčnikih me je špikalo…..pa je krvni test bil potem pozitiven. Prvi teden po krvnem testu pa sem imela krče kot pred menstruacijo ( sicer zelo rahle, ker imam jaz zaradi adenomioze ponavadi hude krce)…potem pa se je to umirilo…ostale so samo se boleče prsi in bradavice.
Shosho….To je bil najin prvi IVF postopek, vstavili smo slabo blastocisto in nama je ratalo v prvo….ravno danes sem videla utrip in najino pikico…..gin. je rekel da je vse super in tako kot more bit…..Tako da ja…..Čudež se lahko zgodi tudi v prvem poskusu…
Upam, da sem vam vsaj malo pomagala in vlila upanje….
Vso sreco tega sveta vam želim…
Lp
Anem,jaz sm mela enake znake kt ti…lahk si preberes pod temo pocutje po et. Ko sm poklicala na kliniko,mi je sestra rekla,da se je to zdej ugnezdl in da sm verjetn noseca. Hiperstimulacija je nevarna,ce mas mocne bolecine,ne odvajas vode kokr popijes in ne mors dihat,ko lezis. Takrat se mors it pokazat. Men je tam nekje 13.dan zacela usihat. Je pa velika moznost,da si noseca…men je test pokazal pozitivno 13.dan!;))Vso sreco!!!
Hello..danes imam stopko, jutri svečko in v torek punkcijo..torej mislim da v (po 5dneh) NEDELJO..UPAM
Sem pa ful napihnjena, lulam zelo veliko..ko lulam in se vstanem bi lahko spet nazaj vsedla :(((( je to vredu?
Pijem pa niti ne..če pomaga proti hiperci bom pa začela ?
Sem pa ful napihnjena in baje mam dost teh celic in kr dokaj vredu kri..upam na transfer