sani za najmlajše
Ker še ni snega, še ni “hude sezone” za to robo. Za komplet sani in tako ograjco bodo prav govoto imeli akcijo v Intersparu, Merkatorju, Baumaxu – cena bo ok. 7 jurjev za komplet.
Edini minus – običajno je le ograjca-ne pa tudi kakšna vrvica med nogami…Jaz sem dala pri 10 mesečni hčerki potem vmes en pas in je bilo ok.
Pazi, da ne kupiš preozkih sani – take se rade, ko pelješ otroka po ravnem, na kakšnem ovinku prevrnejo. No, ali pa si bolj previden…. Tako pri nas po 1. padcu v sneg….pa niso tako blazno ozke… take kot tista ograjca in moja “rit”.
Morda se izplača pogledat tiste zložljive…
Mi smo prvo zimo uporabljali kar plastične sanke, ki so malo bolj stabilne in imajo tudi pas za pripet v sedež. Slabost je, da so samo za enega otroka in jih je skoraj nemogoče vleči po celem snegu, dobro pa je, da so nizke (sedež je dvignjen, da otrok ne sedi na snegu), da je otrok pripet, ker so nizke in široke, so tudi stabilne (zlepa se ne prevrnejo). Kupila sem jih v Leclercu za dobrega jurja.
Če pa se sankate skupaj, je pa seveda fajn imeti lesene, da se lahko usedeš zraven…