Rugelj za nasmeh:)
Rugelj se bo v naslednjem življenju itak reinkarniral v homoseksualca, ki bo imel probleme z alkoholom. Pa ženska bo po duši.
Zaresna, če se gremo še malo zares:
Rugljeva izjava, da homoseksualce producirajo nepotešene, mračnjaške matere, ki imajo prikupnejše može, kot so same, je, milo rečeno, debilna. Očitno so spet samo ženske krive, očetje pa tu nimajo vloge! Novejše resne raziskave kažejo na razlike med homo- ter heteroseksualci v genski strukturi. Predvidevam, da teh razlik ne povzročajo mračnjaške itd. matere. Če pa, pa naj gospod (če se prav spomnim, so mu odvzeli zdravniško licenco, pa naj me kdo popravi, če ni res) to dokaže oziroma vsak približno normalno podkrepi še s kakimi pametnimi znanstvenimi besedami. Teh pri njemu doslej še skoraj nisem srečala.
Zaresna, pa ne, da se zdaj spravljam nate, vendar tvoja razlaga o tem, da gre itak samo za seks in da je duhovnost le izgovor… ja seveda, v tem primeru pa potem prihaja do problemov, ki jih naštevaš (baba teži, ker dec ne kuha, on teži, da se je zredila, otroci špricajo šolo, ženska je žrtev, dec tiran…). Ma seveda gre lahko precej za duhovnost. Pravim: gre LAHKO. In iz tega se tudi lahko razvijejo zelo lepe spolne energije. In to precej lepše kot le tam, kjer gre “le za seks”.
Pika, tudi meni se že nekaj časa zdi, da gospod na ta način (neuspešno) zdravi svoje frojdovske komplekse. Verjetno se še ni utegnil zamisliti nad sabo, čemu je moral zamenjati toliko žena, če je tak strokovnjak za odnose. Je imel premalo časa, ko je preganjal svoje pacientke. In jim direktno ponujal seks.
Saj drugače je pa čisto zabaven, namesto bivšega časopisa Pavliha. Pa vsake toliko ustreli ven tudi kako pametno. Seveda zavito v poniževalni stil. Pač ne more iz svoje kože. Saj je po svoje revež.
Drej, prej kot da Janja in Pika 1 “nimata pojma o čem govorita”, bi rekla, da ga ti 100 % nimaš. Če bi Ruglja predavali že v osnovni šoli, bi jaz hčerko definitivno izpisala iz take šole. Da bi poslušala na glas, kako ponižuje ženske!! Ni govora!! Najbrž bi po tvojem mnenju vsekakor zadevo predaval moški predavatelj, saj ženska itak nima pojma. Košiček je v redu, sicer ne za osnovno šolo, Rugelj je pa psihopat in to zelo nevaren. Zagotovo potrebuje zdravljenje na zaprtem oddelku psihiatrije. Znano je, da so psihopati zelo izobraženi in naravno inteligentni ljudje, ki so inteligenco usmerili v napačno smer. V njegovem primeru je to očitno. Ne vem, najbrž si z njim v sorodu, da ga tako povzdiguješ. In ne govori, da nimamo pojma, saj menda vidimo pa slišimo, Slovenija je pa majhna, tako da “vsi ljudje vse vedo, po celem svetu se pa vse dobi”! Tebi pa očitno ženska ne pomeni veliko, da se dajaš v isti koš z njim. Sram naj te bo!!
Nobene, in veš zakaj ne? Ker se mi je ob branju interjvjujev z njim in ob gledanju intervjujev na TV, obrnil želodec. Knjigo takega človeka ne bi prebrala niti po pomoti. Dovolj mi je, da vem, kaj misli ( v njegovem primeru o ženskah). Kaj pa piše, morda tudi samo v komercialne namene, me ne zanima. Njegovo mnenje o ženskah pa je zame izraz človeka, ki je tako nizkoten, da bi se o tem moral zelo zamisliti. In tisti, ki ga občuduje, tudi. Najbolje je, če bi se preselil v Irak, tam delajo z ženskami, tako kot bi on hotel.
Saj se ne pogovarjam o njegovih knjigah HALOOOO in ne komentiram njegovih knjigah, komentiram o njemu! O njemu kot človeku in kot nekemu strokovnjaku za “zdravljenje alkoholikov”. Nisem vseznalec, imam pa odprte oči in ušesa. Razglabljam o njegovi osebnosti, ki se mi zdi naravnost grozna. Človek, ki ima tako mnenje o ženskah, pač zame ni človek. Če je zate tako v redu, da bi o njegovih blodnjah predaval tudi otrokom, ti ne morem reči nič drugegal, kot Bog ti pomagaj.
fantasy,
spet me žališ (kar jaz tebe ne), pa tudi poslušaš me sploh ne, kako lahko oceniš njega, njegovo delo, če nisi prebrala nič njegove literature, obnašaš se pa kot ženske v njegovih knjigah, pa preden se začneš spet razburjat, preberi kaj, saj ni treba da ti je on všeč, saj meni tudi ni, ti preberi kaj piše, boš videla da tudi do moških ni nič manj prizanesljiv
Najprej: oprosti, če jemlješ moje besede za žalitev, ni bilo namerno. Moram reči, da sem nekje prebrala nekaj odlomkov iz neke njegove knjige, in da mi njegovo izražanje ni všeč (izraža se preveč osorno), pa če praviš, da niti do moških ni prizanesljiv, naj to tudi v javnosti pove. V intervjujih govori grdo in poniževalno samo o ženskah (če izvzamem tisto o alkoholikih – to pa je druga stvar), in to o vseh ženskah v Sloveniji, ne samo o “določenih”. Tako, da verjemi mi, raje berem Sanjo Rozman, raje berem Anko Korošec, Trstenjaka in ostale, njega gotovo ne. Oprosti, če ga ne maram, tako je. In ker imam danes rojstni dan in ker sem dokaj dobre volje ti želim veliko prijetnih uric ob branju takšnih in drugačnih knjig (trenutno berem Moderno komedijo od Galsworthija, ki ti jo toplo priporočam, če jo še nisi prebral – samo prej moraš prebrati Sago o Forsyth-ih, ker je Moderna komedija njihovo nadaljevanje). C I A O in lep pozdravček tebi iz lepe Primorske