Najdi forum

rolanje po Ljubljani

Mi lahko priporočite kakšno traso v severnem delu Ljubljane primerno za rolanje.

Hvala

Jaz pa prosim za namig za rolarske trase v predelu Trnovo, Vič.

Moja trasa je ponavadi takšna:
startam na začetku Celovske, sibam po njej, pa mimo Leka in potem po kolesarski stezi poleg AC do WTC, pa dalje proti BTC, malo po BTC, mimo Zal do mesta,… po mestu ali pa tudi ne in nazaj po Celovski,.. to je priblizno eno uro rolanja.
Trnovo,… na tvojem mestu bi rolala proti Celovski ali pa proti BTC. Ena varijanta je tudi proti Leclerku, vendar mi ni ljuba zaradi ozkega pločnika, isto velja za Dolenjko. Prav tako ne maram Trzaske c.
Drugace pa, rolaj, rolaj,… to je res uzitek.

LP, S

Tivoli:)

Jaz pa štartam iz viča, grem čez tivoli so pivovarne union in nadaljujem….skos naravnost po domače povedano mimo tavelikega Mercatorja in potem še kakšne 10 min od tam naravnost nato obrnem in grem nazaj….pride prb. 1h-1:20 odvisno od hitrosti in vetra ki mi nagaja ko piha proti meni….:)

Kaj pa v okolici Dobrove???

Mene pa zanima kje bi se dalo rolat v Vrhovcih. Sm čisti začetnik in nebi rad da mi s smetišno pobirajo kosti po cesti. Če je pa kaka inštruktorca tuki se pa priporočam 🙂 Končujem fax pa bom mel zdaj več časa za šport

priporočam rolanje po Celovški čez Šentvid, Gunclje, Stanežiče, Medno
do Medvod..lahko tudi dlje…Ni semaforjev in tudi ne gneče.
V Ljubljani mogoče Mostec, za začetnike pa kakšno večje parkirišče.

jaz grem vedno iz siske do koseskega bajerja in od tam po kolesarski/sprehajani poti ki gre od bajerja cez gozd do zivalskega vrta in do rozne doline tam se ponavadi obrnem. Ni ob cesti so samo kolesarji in pesci malo so hribcki gor in dol je malo trening je pa super ker si v gozdu v naravi, senca je

New Report

Close