Najdi forum

Restavracije v Ljubljani

Živjo!

Mi smo pa doma na Štajerskem in gremo za vikend v Ljubljano, ker imamo obveznosti. Zraven gre moja 3. leta stara hčerka. Zanima me, kje bi se lahko ustavili na kosilu, da bi tamala lahko neovirano skakala in se igrala mi pa bi v miru pojedli. Kaj pa če bo dež? Ali obstaja kakšna prijetna restavracija, ki ima “igrišče pod streho”?

Hvala za pomoč!

ČAO

Restavracija in pizzerija Jurman na Zaloški cesti v Fužinah je primerna glede na tvoje želje. Imajo zunanje igrišče (pod streho) in vrt. Tudi notri imajo dve sobi namenjeni otrokom. Pa tudi za jest je dobr.

Gostišče Jurman na Zaloški ga ima – tam sem bil le enkrat in ti glede hrane glih ne morem svetovati, ma baje je dobra, imajo pa eno veliko sobo z igrali…

vpraši kunigundo!!!!!

Evo, jaz jih povabim domov. Sam povejo naj kaj jejo in pijejo. Po vrtu mi lahko skačejo kolkr čejo in če bo slabo vreme, bomo šli noter. Sam neeee, pliiizzzz, ne več s takimi idiotskimi. Dohtarca, tole je pa že osebni nivo, a ne?

Vprašanje, ki ga je postavila Neli je popolnoma korektno. Kunigunda, saj ti ni treba takih pisem odpirat in še manj na njih odpisovat. Nihče te ne sili. Je pa lepo, da jih vabiš domov. Seveda, če ni to provokacija. Kar pa verjetno je…

Umirimo se.

Nič drugega ti ne bom rekla kot to, da si preberi kaj sem napisala nekaj tem nazaj. Drugač pa jaz nikoli nekaj ne ponujam zaradi provokacije.

če sem jo pa izzvala……….in by the way……kunigunda ne gleda postov po naslovih, ampak po piscih……HA; HA – šalim se…malce omnipotentnosti ne škodi

JAZ SEM TU PRVIC, AMPAK PRI TEBI OMNIPOTENCA NI EDINI PROBLEM, PUNCA.

PS: IZ ISTIH RAZLOGOV TI TUDI NE BOM ODGOVARJALA.

Glavno, da se medve z Dohtarco ljubiva.

Draga Časopisoljubka!
Veš, včasih moraš poste nekaterih brati nekaj časa, da ti je jasno kako je kaj mišljeno. Kunigunda še zdaleč ni neumna, pač pa ji take teme ne odgovarjajo. Je pa res, da je vedno dobro pomisliti na to kar pravi Primož. Povej mnenje in ne žali drugih. Velja za vse. Pa vsem pozdravček.

precej samozavesten nastop časopisoljubka

a vedno vse v prvi sekundi dojameš, ali mogoče včasih potrebuješ celo kakšno desetinko več……. ko bi le bilo več takih ljudi na svetu. …….pol me noben več ne bi v nedogled nadlegoval, ker bi bili vsi skregani z menoj…..nekateri ljudje pač ne skapirajo šale

Res je najbolše za otroke Jurman na Zaloški, ne bo ti žal, pa pazite, ker so zelo velike porcije,,,,

What is true is true. Hvala.

New Report

Close