razlagalci sanj – pomoč
Pozdravljeni.
Že daljši čas se mi dogaja, da sanjam o kačah in to skoraj vsako noč. Največkrat samo plazijo po tleh ali pa grejo za mano. V enih sanjah pa me je ena dvakrat pičila. To so res mučne sanje, ker sem vedno prestrašena in bežim.
Druge pa se tičejo snega in sicer, da je vse zasneženo ali pa da sneži. Te se mi tudi kar pogosto ponavljajo.
Sem pa trenutno pred odločitvijo ali naj se lotim neke prodaje izdelkov, da bi kaj dodatno zaslužila.
Za razlago se res lepo zahvaljujem.
Anja.
draga anja,
naj te potolažim, da so sanje o kačah dokaj pogoste.
kača je namreč star simbol zdravilnosti, transformacije tudi nove energije. ( kundalini energije na vzhodu).
>enih sanjah pa me je ena dvakrat pičila. To so res mučne sanje, ker sem vedno prestrašena in bežim.
To da se bežiš pred kačami pomeni lahko da se bojiš določene spremembe v življenju. to da te je ena dvakrat pičila lahko pomeni da te zunanje okoliščine želijo pripraviti k spremembi, vendar se ti ne moreš odločiti oz. te je strah.
>Druge pa se tičejo snega in sicer, da je vse zasneženo ali pa da sneži. Te se mi tudi kar pogosto ponavljajo.
tudi te sanje lepo dopolnjujejo prve. kažejo da je nekaj v tebi zamrznjenega, negibnega ipd. to so lahko čustva, tvoji talenti, odnosi z drugimi…to moraš ti ugotoviti.
svetujem ti skušaj biti bolj dejavna, razvijati svojo osebnost, talente,odnose in nauči se sprejemati odločitve, ker bodo te pripomogle k tvoji samozavesti in osebni rasti.
Lep pozdrav.
Podobne sanje so meni razložili takole:
kače opozarjajo na previdnost pri komunikaciji z drugimi. Njihovo zahrbtno delovanje bi Te utegnino drago stati.
Sneg pa opozarja na prikrivanje. Zako kot idilična zasnežena zimska narava lahko po snegom skriva kupe svinjarije, ki jo je začasno prekril sneg. Ko ta skopni, se šele zavemo njene onesnaženosti.
Torej previdno v stikih in dogovorih, predvsem poslovnih, ker Ti ljudje marsikaj prikrivajo.
Prosim ali razložite še moje sanje:
1. Imela sem polna usta kratkih las, morala sem jih imeti v zaprtih ustih, vendar sem kmalu začela bruhati in jih pljuvati ven …. grozno
2. Videla sem polno kletko malih zajčkov, kar ven so padali, če sem odprla vratca…moja vnučka pa je imela v rokah črnega zajčka, ki ji je dajal poljubčke, ona pa njegovo glavico v svoja usta, tako da je bil že ves moker…
>1. Imela sem polna usta kratkih las, morala sem jih imeti v zaprtih ustih, vendar sem kmalu začela bruhati in jih pljuvati ven …. grozno Videla sem polno kletko malih zajčkov, kar ven so padali, če sem odprla vratca…moja vnučka pa je imela v rokah črnega zajčka, ki ji je dajal poljubčke, ona pa njegovo glavico v svoja usta, tako da je bil že ves moker…