Najdi forum

rajska plaža-rab

letos gremo na rab v apartma ki je v bližini rajske plaže. zanima me ali se res ne da plavati(je baje skozi niska voda). z možem greva res na morje zaradi naše pupe ki bo stra 1,5 leta vendar se tudi midva rada osvežima in zaplavama, zato bi prosila tiste ki so bili tam ali mi lahko zaupajo izkkušnje in seveda priporočijo ali se splača tja ali ne?
vsem se zahvaljujem za pomoč!
lp

nova, zal ti ne znam pomagati, rada bi te pa prosila ce mi lahko poves koliko bos odstela za apartma, ter v katerem kraju je ta rajska plaza.

hvala,

A to je tista mivkasta plaža v Loparju?

Če je to, potem je bilo meni čisto mimo. Se spomnim, da smo ene 20 minut brodili po tisti plitvimi po postani mlakuži med plavajočimi dreki, vrečkami in vložki…., preden smo lahko zaplavali. Nismo ponovili.

Kampirali smo v šotoru . Mali je bil 5 let star. Plavali nismo skoraj nič, ker je voda res nizka. Tam smo bili izključno zaradi malčka. Bilo je čisto in do sedaj edina plaža, kjer sem na lastne oči vidla, da so zvečer dobesedno presejali mivko ( s posebnimi čistilci ), da je bilo zjutraj vse tipi topi.
Za zvečer imaš velik za sprehajat – nam se je dopadlo.

Priporočam pa tudi otok Pag – Novaljo za najem apartmaja in plažo Caska in Zrče.

Res ne moreš kar skočiti na glavo v vodo, da bi bilo 20 min treba prej brodit po vodi, pa tudi ni. Se da plavat, brez skrbi.

Nam je bilo všeč, sicer je res malo dalj časa nizka voda, ampak potem je pa tudi dost globoka, da greš lahko plavat. lp

Za otroke je na Rabu fajn, za starše pa malo manj.

mene pa zanima če je tam kaj sence?

New Report

Close