Rahlo pozitiven test in jutranja tabletka
Spoštovani,
vedno na podobno vprašanje odgovorim enako. V kakršnemkoli dvomu o nosečnosti, naredite krvni test beta hCG, ker edino ta test nima lažno pozitivnih niti lažno negativnih rezultatov, ker je kvantitativen.
Spostovani,
sem 6 mesecev po porodu in polno dojim. Menstruacije imam redne ze od 8t. po porodu. V petek sem opazila egg white izcedek, v soboto pa sva imela nezasciten odnos, kjer je prislo do izliva vame. Sem ravno v plodnih dneh. Menstruacije po porodu imam na 25-30 dni. Po 13ih urah sem vzela tabletko Escapelle in pred njo (ob 3:30) naredila ovulacijski test, ki je bil pozitiven. Kolikšna je verjetnost, da je do nosečnosti prišlo? Lahko tabletka Escapelle, kljub temu da je mogoce ovulacija ze bila, vseeno nekako prepreci zanositev?
Najlepsa hvala za vas odgovor
verjetnost, da ste zanosili je po Escapellu 95% manjša kot bi bila sicer. Kolikšna je vaša verjetnost, da bi zanosili sicer žal ni javna številka. Povprečna verjetnost zanositve ob ovulaciji je cca. 25%, torej od tega ostane še 1,25%.
Spoštovani,
4. dan po popiti tableti Escapelle se je pojavil rjavo-rdec izcedek, ki je trajal približno 3 dni. Po izcedku je 4. dan (torej ta torek 21.11. in moj 23. dan ciklusa) nastopila obilnejša krvavitev, kot med menstruacijo. Le to bi morala dobiti 26.11. Štejem to kod menstruacijo ali mora le ta še nastopiti in je ta krvavitev posledica popite tablete?
Najlepša hvala za odgovor in lep vikend
Escapell je verjetno malo zmedel sistem, ampak to krvavitev po mojem lahko štejete kot menstruacijo
možno. Vseeno bi ob dvomu raje opravil objektiven test, krvni beta hCG, da bo odgovor 100% zanesljiv.