prvi znaki nosečnosti
pikica8 s kom cem se pogovorit. saj ves kako je eni ti recejo prej ku slej bo. ali ne misli na nic…… zato sem se odlocila da bom pisala tukaj ka lahko poves in se zatekas tuki gor tako kot se pogovarjam z vami mi en toliko lazja, kadar sem rekla tasci je samo rekla joj ne me strasit da ne bo nic, da ona upa da bomo imeli tudi mi mojim doma sestaram in bratu in mami sem rekla ma saj ves zmeri eno in isto vsi ti recejo. ce povem sem res ze obupala 2 leti in ni nic ne vem bomo vidli zdaj konec meseca ima moj za it v lj in bomo vidli kaj bo rekel. bom vsaj vedla ali upa imet otroka ali ne in pole ce je vse v redu pri njemu bo moja g nadaljevala pri meni bomo vidli. Saj ne recem saj lahko rata samo sem zgubila res ze to upanje ja. In si govorim sama pri sebi da ne smem zgubit glave, naj jo drzim pokonci. Tako da bomo vidli kaj bo ne zdaj itak pijem se caj krvomocnico in res upam da bo kaj ali kaksen vpliv na to.
Joj. Zal mi je :/ razumem ja … no, nebom ti rekla da bo prej kot slej ampak ti bom rekla raje, da si mocno zelim, da ti koncno uspe. Ce bodo preiskave pokazale, da ni nic narobe ti svetujem kaksen oddih s svojim kjer ne bosta govorila o otrocih in dala vse skupaj na off in se enostavno prepustila, kot da sta nekdo drug -nekje drugje 🙂 ce nimata moznosti it kam lahko tudi doma to naredita… uporabi domisljijo 😉 tezko je samo o tem razmisljat ker na koncu potem tudi vpliva na vajin odnos in pritisk je na vaju kar je pa cisto narobe. Res drzim pesti zate in proooosim ne psihiraj se prevec… bodi srecna in pozitivna saj potem bo vse ok 🙂
OJla punce!
Danes sem iz cistega miru in iz dolgcasa naredila test, ker mi je vceraj bilo ful slabo. V sekundi se je prikazala mocna crta. Ker nisem verjela svojim ocem, sem sla po dodatna dva testa in spet takoj.
Zdaj bom sla kar v bolnico na pregled, ker nemorem verjeti svojim ocem!!!! Zdaj nevem kaj je tu pripomoglo, ker menstruacijo se nisem dobila in je zgleda prehitelo. Smesno je ker sva samo enx bil spolni odnos. O moj bog upam da bo vse uredu.
Jenna90 jeiiiiiiiiiiii!!! Super! Ko sem brala tvoj post, sem se kar spomnila svojih občutkov, ko sem prvič izvedela, da sem noseča, tisto omg omg omg, resno??? 🙂 Vse bo super fino fajn, boš videla 😉
No, jaz sem imela v torek G, me je pregledala, vse zgleda normalno, eno cisto imam sicer na levem jajčniku, vendar je rekla, da je po jemanju klomifena to zelo pogosto. Šli sva čez izvide hormonskih testov in moževega spermiograma in je vse ok. Dala mi je napotnico za laparoskopijo, kjer bojo pregledali natančneje rodila, prehodnost jajcevodov itd. in sproti poštimali, kar bo pač za poštimat. Dobila sem datum 23.2., poteka v splošni anasteziji in noter si par dni…upam na najboljše, itak! Mogoče, pa nama rata ta mesec, pa ne bo treba na nobeno operacijo 🙂
Ja hvala punce, jaz se kar nemorem dojeti. Zdaj pa ko se je le prijelo imam pa skrbi, kdaj bo zacelo srce utripat, moram jutri klicat svojega gin, pa bomo vIdeli kaj bo.
Ja evo, zivi dokaz da se da, kljub manjkajocim ovulacijam, sem ze obupala s to idejo, sem se bolj obremenjevala s svojimi jajcniki in drugimi stvarmi, to bi mi zadnje padlo na pamet. In se ce pomislim koliko zurkic je bilo ze v tem mesecu..
no ja samo da bo vse vredu, vidite punce ce je men ratalo, potem bo vam tudi!!
Živjo, moja situacija je sledeča…
jemljem kontracepcijske tabletke že več kot eno leto ter nikoli nisem imela nobenih problemov. Prejšnji teden, en dan pred menstruacijo sem zbolela ter ko sem vzela zjutraj tabletko sem bruhala. Nisem pa vzela nove, ker mi je bilo še vedno slabo in ker bi naslednji dan dobila menstruacijo. S fantom sva naslednji dan imela spolni odnos, menstruacijo pa sem dobila nato dva dni po tem…kot običajno. Ampak imela sem jo samo dva-tri dni…in ta teden po menstruaciji me boli v spodnjem delu trebuha, kot me pred menstruacijo, kot kakšni krči. Mi je tudi slabo, samo ne zjutraj, ampak bol pozno popoldne. Drugih znakov nisem opazila…in me zanima kaj ve menite? Bi lahko bila noseča, kljub temu da sem imela menstruacijo? Naj grem že zdaj delati test ali naj počakam do naslednje menstruacije?
Hvalaa:)
pozdravljena moaaaaa
po moje si lahko ravno tako noseca ja ma je boljsi da naredis tes nosecnosti da bos vidla kaj je na stvari in ce se vedno nisi prepricana pa pojdi do svoje g da bos prepricana. si lahko noseca tudi ce imas m ja ker nekatere jo imajo ravnotako ce so nosece. Naprimer moja mama z mojo sestro je imela m 4 mesece in pole so ugotovili da je noseca tako da naredi test.