Prostitutka
imam samo eno vprašanje, zakaj morajo/moe zmeraj ugoditi moškemu. zakaj postaja sex enoličen, a mora za to samo dama skrbeti. dragi fantje, niste glih take perle za katere se imate.
ja zakaj hodite k prostitutkam?, zato, ker ste slabiči, ker si doma ne upate. ženske naredimo zelo veliko, samo prava motivacija
to s prostitutkami, da ni varanje, seveda je. samo moški tako definirate, da si lajšate vest (zanimivo bi bilo obratna varianta), se pa mogoče kdo vpraša kaj s tem naredi partnerici, ko le ta zve. o ja saj je samo sex kr tako, a ne. bolno. vse to pač pusti sledi na partnerskih odnosih, potem se pa čudite, da žena postane hladna. a ne.
HE PUNCE NE ZACNITE MI JIH GRETI KER SE BOM RAZJEZO
KAJ SI VI ZAMISLJATE DA BOMO MI ZMERAJ ISTO KRAVO JEBAL
CELO ZIVLJENJE KO PA SI VE DOVOLITE DA CEZ PLOT SKACETE
CE BI MI TAK DELAL IN SE ZALJUBILI BI VAS VSESKOZI VEN VRGLI
IZ BAJTE DECA BI SE PA POGUBILA KER STE NESPOSOBNE DA JIH VZGOJITE SAME
VAM JE TAKOJ TREBA NEK KURBIR KO BI BLO ZELO PRIJETNO ZA NEKATERE DA
SE POFUKAJO EX KO GREJO OTROKA OBISKAT ..
MOZKI SO KOT PETELINI VE STE PA SAMO MLADE ALI STARE KURE
JASNO
Ne ni to varanje, če ženska v vezi noče v sexu nič novega sprobati, pa ima že tako omejitve kar počne v sexu, zakaj bi blo to varanje?? Če ona ne utrpi nobene škode, npr. manj pozornosti, sexa ipd. Ja včasih paše da ti ga lepo pofafa ena, da ne leži na hrbtu kot želva in čaka da jo posexaš. Pa tako naprej….z svojo nezainteresiranostjo ženske pripravite vse nas da jih obiščemo… ne da se mi skoz v misionarcu nabijat, najbl je odvratno ko te povabi partnerka na sex, pol se pa uleže gola pa čaka, wtf? Parkrat sem se zravn ulegel pa sem še js čakal….pa nič od tega