Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi Prošnja za sodelovanje v raziskavi – panični napadi

Prošnja za sodelovanje v raziskavi – panični napadi

Pozdravljeni! ☺️ Sem študentka magistrskega programa zakonskih in družinskih študijev, smer zakonska in družinska terapija in v okviru magistrske naloge raziskujem doživljanje odnosov z bližnjimi pri osebah z izkušnjo paničnih napadov.
Če imate oziroma ste imeli izkušnjo paničnih napadov vsaj 1x na mesec v obdobju pol leta, ste stari nad 25 let in bi bili pripravljeni sodelovati v raziskavi, vas lepo vabim, da mi pišete v zasebno sporočilo. Vsi podatki se obravnavanjo anonimno in zaupno. 😊
Vaša izkušnja mi je izjemno dragocena. Intervju bi potekal preko spletne aplikacije zoom in bi trajal nekje 45 do 90 minut. ☺️ Vem, da se časovno sliši ogromno, zato sem še toliko bolj hvaležna vsakemu udeležencu/udeleženki, ki je pripravljen-a vložiti svoj čas v pogovor z menoj. Med najinim klepetom mi je izjemno pomembno, da se počutite sproščeno in dobro, predvsem pa, da imate občutek varnosti.
Že v naprej hvala za vaš čas, zaupanje in pripravljenost na sodelovanje. 🧡
Prijeten pozdrav! ☀️