Najdi forum

Prosim za pomoč!

Najprej lepo pozdravljeni!

Res da je nosečnost za mano in da imava prelepo hcerkico, vendar se bova mogoce odločila še za enega otroka. Z sedanjo ginekologinjo sem zelo nezadovoljna in jo nameravam zamenjati. Z veliko težavo sem dobila bolniško, nič jo ne smeš vprašati, nadira te zaradi teže (čeprav sem se zredila za 15 kg)…
kako ste vi zadovoljne s svojo ginekologinjo, ali ste imele težave s bolniško (v službi so takšni pogoji da se ne da delati), poleg tega sem skoraj vso nosečnost prebruhala, bolela me je glava…
Prosila bi vas če mi svetujete kakšno ginekologinjo v LJ ali okolici katera ima še prosto.

hvala za pomoč in lepo pozdravljeni!

V ZD Fužine imam jaz mojo ginekologinjo, sicer sem iz čisto drugega konca Lj, ampak sem njo vzela po priporočilu drugih. In res je enkratna (Jadranka Domazet Fink). Noseča sicer še nisem bila in ne vem kako se posveča tem, ampak imam cisto na dojki in delamo na naraščaju (se ni še nič prijelo) in me je poslala na dodatne preiskave, pa pregledala še dodatno zaradi omenjenih težav. Pa prej, ko sem še jemala KT me je stalno nekaj pikalo v sp. delu trebuha in mi je naredila UZ in bris brez problema. Aja, pa da ne pozabim povedat, da so tudi njeni sestri super.

LP

Pozdravljena,

sama imam ginekologinjo ga. Šormaz Berginc (Ulica Bratov Babnik 10). Sama sem z njo zelo zadovoljna.

Če še jemlje nove pacientke ne vem, lahko pa popvrašaš na tel. št. 01-5185405

lp

Oj S&M!

Bi skoraj rekla, da imava isto ginekologinjo. In jaz tudi komaj čakam, da rodim, grem še na tisti prvi pregled po porodu in potem zamenjam ginekologinjo. K sreči moja niti ne jemlje več novih pacientk, tako da je niti ne bom omenjala. Sem pa zadnje čase zasledila, vse več nezadovoljnih pacientk pri njej. Nekatere jo sicer še zmeraj hvalijo, druge pa so več kot nezadovoljnje. Ima tudi še predpotopni UZ in zmeraj jamra, da nič ne vidi, da je ločljivost zelo slaba, ko pa sem bila drugje na UZ pa se je zmeraj vse krasno videlo. Tudi mene zaradi teže non stop nadira (v 28ih tednih sem se zredila 7 kg) sedaj pa mislim da sem šla v 4ih tednih 3 kg gor in bo spet cel hudič. Ampak…. saj veš…. meni gre skozi eno uho notri skozi drugega ven. Svoje kile sama nosim in se na njene besede kaj preveč ne oziram.
Me prav zanima 6.4. imam samoplačniški UZ pri njej in bo šel mož zraven, pa me zanima kakšna bo. Aja da povem, da mi na morfologiji niti ekrana ni obrnila, da bi videla dete, skoz je jamrala da se nič ne vidi, ko sem jo pa prosila, če lahko še jaz vidim, je pa rekla, ja to bi mogla pa prej povedat, pa saj se itaq ni nič videlo. Brez veze, da še naprej pišem.

Tud jest sem skrajno nezadovoljna z mojo, bi jo že zamenjala, pa nosečnic noben noče vzet.

Lep dan ti želim in upam, da najdeš gin, ki bo čisto nasprotje te in h kateri boš šla z lažjim srcem.

Se opravičujem delgemu postu, vem da sprašuješ čisto nekaj drugega, ma sem se mogla mal spucat.

LP

Sandra 32t 3/7

<http://sandrcap.moj-album.com/>

Sandrcap,
ali lahko izvemo, katero G imaš, če ni skrivnost. Sej forum je javna zadeva. Bodo vsaj tiste, ki želijo novo G vedele, da ne bodo hodile k njej.

LP.pi pi

:sandrcap

Vidim da imaš podobne težave, jaz sem ze opravila prvi pregled pri ginekologinji in zadnjič pri njej.
Rada bi dobila ginekologinjo da ne komplecira za bolniško. Nekatere jo dobijo kar tako, saj ne da se mi ne bi dalo delati, ampak če nonstop bruhaš in imaš glavobole, poleg tega pa še fizično delo ni druge kot da ostaneš doma.

LP

Jah pi pi ta stvar je bolj delikatna. Ne bi rada jo imenovala, ker kot pravim nekatere so zadovoljne z njo, nekatere pa ne. Vsaka si ustvari svoje mnenje in tudi pri njej sem že zasledila, da je zelo alergična na ženske s prekomerno težo, tako da je lahko do mene takšna, do katere druge pa čisto drugačna.
Uglavnem hodim pa na metelkovo 15 in moja gin ne jemlje več novih pacientk.

Imam isto ginekologinjo kot Lilka, meni je zelo vredu, strokovna in prijazna, glede kg ne teži preveč. Bolniško sem dobila približno dva meseca pred porodom in to zaradi resnih težav, tako da sem od takrat dalje hodila v ambulanto za rizično nosečnost v Porodnišnico.

Sandrcap,
vidim da nočeš izdati imena G ampak se mi dozdeva, da imam isto G kot ti. Upam, da ne zameriš če te vprašam ali se piše Rojnik. Namreč jaz hodim k njej in sem tudi zelo nezadovoljna. Sem premišljevala, da bi jo po porodu tudi jaz zamenjala. Na zadnjem pregledu me je 3x vprašala za koliko sem se zredila. Do 22 tedna sem se za 4kg, pa je bila full presenečena. Ne vem kaj naj bi si mislila. Ampak sem rekla, da se ne bom sekirala. Tudi morfologija je minila v 5 min in je tudi vse slabo vidla. Potem sem šla pa k drugi G pa si je vzela 30 min časa, vse dobro vidla in bila zelooo prijazna. In mislim, da si zaslužimo vsaj nekaj lepih besed in, da ti pove kako je z otročkom.

Da ne bom predolga,
na začetku sem mislila da jaz preveč pričakujem od G pa sem se zmotila. Izkušnja z drugo G je bila čisto nasprotje moji G.

Lp, t.

Zaradi težav s profesionalnostjo prejšnjega ginekologa, sem si našla drugo. Dr. Zdenka Šubic, ZD Šiška. Še jemlje. Pa spec. porodničarka je zraven. Super je.

Jutro t 🙂

Ker si jo že sama omenila, naj pritrdim. Ja imam dr. Rojnik. In ja že sedaj vem, da po porodu menjam g. Ker resnično hodim k njej že celo nosečnost z odporom, kar pa ni ravno fajn. Vsakič sproti se “bojim” kok jih bom spet slišala zaradi kg. Brezveze.

Res pa je, da je bila v prvi nosečnosti čisto drug človek. Vse je povedala, vzela si je čas, razložila. In sem bila ful zadovoljna z njo…. Sedaj pa…. kot se ji ne bi več ljubilo ukvarjati z nami.

Ah… še mal 🙂 pa mi ne bo več treba hodit k njej.

Ali katera pozna oz. hodi h kakšnemu G v Kamniku???

LP

Jaz imam odlično G v Kamniku, na Duplici.

Mi lahko poveš kaj več podatkov o njej?? In kje na Duplici je??

LP

V Kamniku sta dve ginekologinji, ena v ZD (8311 515), in zasebnica, ki je na Duplici (83946 77).
Sama hodim na Duplico.

POPRAVEK:
ZD v Kamniku ima tel. 8318 600 !

No, pa sem mislila, da sem jaz čudna. Sem prosila za bolniško pa me je nadrla, ko je izvedela za koliko sem se zredila me je nadrla kot kakšno 14 letno smrkljo. Takrat me je tudi nazadnje videla. Sem namreč v 21. tednu svoje prve nosečnosti menjala ginekologa.

Lp

hvala varja2!!

jaz sem se pa z Duplice(H.I) nemudoma, ko sem zvedela, da sem noseča prestavila v Domžale k dr. Stahovi in ni mi žal,….mislim, da se je o tej zdravnici pisalo tudi na tem forumu,…vpišite v iskalnik ime in priimek, se mi zdi,…

je pa res, da je dr. Jemčeva iz ZD Kamnik, pa vredna vse hvale,…imam kar nekaj kolegic, ki so pri njej in je res občudovanja vredna gospa!

Punce, jaz čez ginekologinjo na Duplici res nimam kaj reči. K njej hodim že zelo dolgo. Mogoče je res molčeča, vendar ne, če jo kaj vprašaš. Na konkretna vprašanja vedno dobiš konkreten odgovor. Pregledi v nosečnosti so na 4 tedne, kasneje na 3, po potrebi na 2 tedna.
Pregled (tudi jemanje brisa) nikoli ni boleč, ima novejši UZ s fantastično vidljivostjo. V tistih elementih, ko je treba računati na zanesljivost, strokovnost in odgovornost, je super. Takemu zdravniku lahko zaupaš in to je najboljše, kar ti nek zdravnik lahko ponudi.

strelca, super, da imaš take izkušnje, jaz sem imela pač bolj slabe, vendar ne v nosečnosti, tako, da ne vem kako je takrat!
je pa res najlepše, če lahko zdravniku zaupaš,
l.p

New Report

Close