Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prosim za mnenje o dr. Šubic in dr. Demšar iz ZD Šiška

prosim za mnenje o dr. Šubic in dr. Demšar iz ZD Šiška

Pozdravljene,

imam namen zamenjati G, pa me zanima, če katera hodi k dr. Šubic ali k dr. Demšar v ZD Šiška. Vesela bom vsakega mnenja.

Hvala in lepo nedeljo!

Živjo, za Šubičevo sama pohvala, Demšarjeve pa ne poznam. Lp L

Hehe, jaz pa lahko rečem obratno: za dr. Demšarjevo vse pohvale, dr. Šubic pa ne poznam. :))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Jaz sem enakega mnenja kot majav.

punce, a mi poveste, zakaj pohvale. Kaj je tisto kar ju odlikuje?
Kako pa je glede bolniške, ali pa posluha za težave…

Najlepša hvala za vaše odgovore!

Živjo,
že nekaj let sem pri Demšarjevi in tudi jaz sem zadovoljna. Mislim, da je temeljita in da obvlada. Zadeve zna razložiti – človek ima občutek, da ji to ni odveč – in zna prisluhniti. Tudi svetovati zna npr. glede ženskih zadev na potovanju. Glede bolniške pa ne vem, ker je zaradi teh zadev še nisem potrebovala.

Jaz k sreči do sedaj ginekoloških težav težav nisem imela, sem pa na rednih pregledih do sedaj dobila vsa pojasnila, ki sem jih potrebovala. Sedaj spremlja mojo tretjo nosečnost in tudi tukaj dobim odgovore na vsa vprašanja, razlago vseh postopkov, in to tako, da je razumljiva nekomu, ki ni zdravstveno podkovan – torej zna razložiti “po ljudsko”, pa še vedno strokovno.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Tudi jaz sem zadovoljna z dr. Demšarjevo. Meni je bolniško kar sama ponudila, jaz še pomislila nisem nanjo

Pridruzujem se pohvalam dr. Subic – res je strokovna in si vzame cas za vsa tvoja vprasanja.

New Report

Close