Najdi forum

Privat pediater?

A pozna katera privat pediatra kamor bi hodili po drugo mnenje, naša izbrana se vedno manj posveča malčkom. Smo pa iz Lj. Hvala za vsako informacijo. LP Casalli

Dr. Cimperman-ova v Murgle centru.

ja, samo tudi cimpermanova ima koncesijo in tako kot pediatri v zdravstvenih domovih spada v mrežo javnega zdravstva.

Ste morda v Črnučah?

Mi smo iz Črnuč, pa smo že zamenjali zdravnico in zdravstveni dom

Katero pa, če smem vprašati?

Ja smo iz Črnuč, pri dr. Ramovš. Luna kam pa ste šli, če smem vprašat?
Zdaj sva bila pri dr. Tratnikovi- gnojna angina in spet antibiotiki ma za zjokat, ne moremo se rešit teh biotikov. Mirno noč vsem LP Casalli

Ena privat pediatrinja je v eni privatni hiši (ima zunaj tablo) blizu OŠ Danile Kumar-Ljubljana, samo ne vem točno katera pediatrinja je to in kako se reče ulici.

Dr. Darja Mikec

Mi smo ravno tako pri omenjeni zdravnici in smo v fazi menjanja zdravnice. Nam je določene reči pošteno zaštrikala in so na urgenci samo začudeno pogledali (le kaj ji je?)!!!

Sem mislila presedlat kar k dr. Tratnikovi, ker se mu je le-ta zelo posvetila predhodna tri tedna (jo je nadomeščala).

Kaj pa vem.

Kaj pa vi, ste se že kaj odločili kam boste šli?

LP

Sem že jaz vprašala, pri tej pediatrinji (ker stanujemo blizu) in ne sprejema novih pacientov!

LP

pa saj dr. Cimpermanova jemlje TUDI privat-še zlasti zato, ker ima na koncesijo že vse polno!

Dr. Finžgar Perme, ravno tako v Murgle centru kot Cimpermanova. Smo zelo zadovoljni in vsi ki jih poznamo tudi. Pred tremi leti smo še bili na Metelkovi, pa nas je motilo, ker je vsak dan imel ambulanto drug zdravnik, tako da si imel srečo če si naletel na svojega – zmeda.

Dr. Voduškova Regantova, Ljubljana, 512 1868- zelo zadovoljna, nikoli še nismo imeli antibiotikov (8 in 6 letnica)

Sonce! Ali si tole “Mi smo ravno tako pri omenjeni zdravnici in smo v fazi menjanja zdravnice. Nam je določene reči pošteno zaštrikala in so na urgenci samo začudeno pogledali (le kaj ji je?)!!!” napisala za dr. Ramovševo???? Mi jo imamo. Me moti, ker nikoli ne da pregledat krvi, če ima otrok vneto uho. Tudi jaz razmišljam o menjavi.

DA točno zanjo!

LP

New Report

Close