Najdi forum

Potrebujem kakšno spodbudno besedo. S partnerjem nisva poročena od včeraj, imava otroke, dom, zato rešitev v ločitvi ni ravno rešitev. Bi rada poskusila še kaj drugega pred tem. Skratka težava je v spolnosti in sicer njegov prezgodnji izliv in s tem posledično moja nezadovoljenost in čedalje manjša želja po spolnosti. Želim si, da bi trajalo vsaj malo dlje. Ko bereš na to temo vidiš, da je baje to zelo pogost problem. Pa je res?

Saj pa te lahko zadovolji še na mnogo drugih načinov, ne le s penisom.

Točno tako kot pravi acjom. Najprej naj tebe zadovolji ( pogruntajta način ki bo obema všeč, pa naj je to jezik ali pa ….)pa mu potem ne bo prehitro prišlo ane.

In to traja že deset dni, deset let?

Verjetno ta problem ni od včeraj. Mislim, da na psihiatrični kliniki zdravi ta problem dr. Zihrl, naj stopi do osebne zdravnice po napotnico.

večji problem je verjetno to, da ti ostaneš nepotešena. Če je tako, je pa problem v njegovem odnosu do žensk nasploh in tako tudi do tebe.

pogovor in pogovor, potem pa odločitev o zdravljenju.

A ločila bi se zaradi prezgodnjega izliva, ali iskala pomoč pri ne vem katerih zdravnikih. Nak ne bo šlo. A seveda je prezgodenj izliv, če seksata enkrat na štirinajst dni. Najti morata umetnost seksa, te umetnosi vaju ne bo naučil niti neki zdravilec ali dohtar, no dal vama bo namig, ki ga bo izdatno zaračunal, kaj vama pa najbolj odgovarja bosta pa vseeno morala sama ugotoviti. Ravno to je, poizkusita še kaj drugega in morda se bo želja po spolnosti vrnila v še večji meri.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Sem imela fanta s podobnim problemom – prišlo mu je praktično takoj, ko ga je vtaknil v nožnico. Njemu je bilo sicer smotano, jaz pa se nisem pretirano sekirala, saj sva ponavadi udarila več rund in drugič je trajalo dlje, tretjič pa sploh. Sicer pa penetracija res ni edina spolna tehnika na tem svetu. Zdaj imam tipa, ki je nor na oralo – obojestransko, in takrat mu razmeroma hitro pride (ni pa to prezgodnji izliv, samo v primerjavi s spolnim odnosom je res hiter). Ampak ker se najprej on posveti meni, šele potem greva na obojestransko, ni nobenega problema.
So pa tudi neke finte, da preprečiš prehiter izliv, po mojem boš našla, če poguglaš.
Da bi se pa zato ločila? Mene je pri bivšem možu morilo, ker je bil sposoben nabijati tričetrt ure, ko je mene že davno vse minilo.

Na začetku zveze je imel moj fant enak problem. Težavo je omilil, kasneje pa popolnoma odpravil tako, da če je vedel, da bova zvečer seksala, si ga je vrgel na roke popoldne. Potem zvečer je trajalo dlje. Če mu je spet prehitro prišlo, sva naredila pavzo, medtem se je on posvetil meni (orala, prsti). Ko sva potem seksala, je trajalo dlje.

Kasneje si je omislil še eno tehniko. Ko je čutil, da mu bo prišlo, se je malo ustavil, potegnil penis ven in počakal kakšno sekundo. To je počel vsakič, ko je čutil, da je na koncu. Če ga ni utegnil pravočasno potegniti ven, pa je stisnilo penis pri korenu in tako prerečil izliv. Kljub temu da je dosegel orgazem, je lahko takoj naprej nadaljeval.

Ne razumem, zakaj si nepotešena, in posledično nezadovoljna. Saj če njemu pride, te lahko vseeno zadovolji še na 10 drugih načinov. Ko mu pride, kaj naredi? Se obrne stran? Ali te želi zadovoljiti do konca?

Jaz ti predlagam, da se pogovoriš prvo z možem in potem s strokovnjakom. Ker če mož meni, da nimata problema, ti noben strokovnjak ne bo pomagal.

samo preberite se, kaj pišete; saj te lahko s prstom

lahko te z vibratorjem

saj ni vse v ku**u…,naj te oralno.

Kaj pa njim manjka,da si ga ne vržejo na roke, dokler imam neke težave?, dojenje, nespanje, depresija ?itd itd……. Ne, gospod si drugo najde. Jaz pa naj trpim, zato,ker on ne more. Če bi se ses prstom lahko tudi sama.

NAj gre na kakšno terapijo? a? to pa ne? mislim, fuj

Očitno tebi res fali sexa. Sori.

Saj je vse lepo in prav in res kaj ste napisale, te lahko zadovolji tako ali tako, samo meni ni ravno isto, penetracija in skupen orgazem je čisto drugačne vrste zadovoljstvo in izkušnja od zadovoljitve z roko, jezikom, vsaj meni je to neprimerljivo. Treba pa je vaditi, trenirati, pa sigurno ni nerešljivo

Tehnika “umik in stisk”, ki sta jo opisala Masters in Johnsonova, deluje skoraj 100%. Ko moški začuti, da mu prihaja, potegne penis ven in ga stisne pod glavico, dokler erekcija malo ne upade, kakih 30 sekund, nakar seksa naprej.
To se je že pred časom interneta dalo prebrati v mnogih knjigah o spolnosti, prav čudim se, da je to še vedno skrivnost.
Pobrskaj po internetu pod gesli Masters Johnson method grip premature, pa dobiš milijon zadetkov…

Punce vse lepo in prav s temi tehnikami, pa z drugimi načini, pa…. vendar tako kot je napisala eva, ni isto kot penetracija, pa ni isto , če se ves čas nekaj prekinja, pa ustavlja,…tega se naveličaš.

Daisy, potem ti pač ostane dvoje – da se ločiš in upaš na princa iz sanj, ki ne bo le dober partner in oče/očim, temveč tudi ljubimec b. p., ali pa da si nabaviš ljubimca. Pa se slišimo spet čez par let.

Jaz imam tovrstne težave in sem zelo zaskrbljen. Vsaka pomoč mi prav pride. Meni ne pomaga niti pavza ali stiskanje. Bojim se, da se me punca naveliča, ker z mano ne uspe sexat. Prosim, vsak nasvet je dobrodošel.

Pojdi v šolo čustvene inteligence, ker se ti sanja ne, kaj to pomeni nekoga imeti rad.

Mislim, da eni resno razmišljajo o ločitvi zaradi tega? Imaš tipa namesto vibratorja ali kaj?

Groza, res.

Tudi moj ljubimec ima to tezavo in je res precej motece za oba. Pravi, da ga tok rajcam, da enostavno ne more zadrzat, samo jaz mislim, da je problem nekje v psihi. Za tole z umikom in stiskom sem tudi slisala, samo nisem vedela, kje naj bi stisnil. Se pravi pod glavico? Bomo poskusili….

zanimivo je kako rešujemo ženske- njihove težave. Da bi pa on “skoknil” do kakega zdravnika na posvet ali terapijico- to pa ne.

Probajta delayer delay spray

Nama je pomagal.

misliš tebi je pomagal..)))

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close