PREVIJALNA MIZA
Pozdravljene;
Mene pa zanima ali ima katera takšno previjalno mizo?
>http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=53049&langId=-21&chosenPartNumber=87503410< Ter kako se le ta obnese?
Jaz bi imela tudi takšno, glede na to da imamo stisko s prostorom.
Če pa katera proda naj pa tudi napiše, pa se bomo potem podrobneje pogovorili.
Hvala in LP.
Take previjalne sicer nimam, ampak smo imeli do sedaj kar precej stiske s prostorom, sploh pa v kopalnici, kjer smo previjali. Pa se nam je zelo lepo obnesla preprosta previjalna podloga-pena, ki smo jo dali na pralni stroj. Ko je bilo potrebno, smo jo lahko umaknili, ce pa smo sli za dalj casa kam, smo jo lahko vzeli sabo.
Ce le imate prostor nad pralnim strojem, ti jo priporocam.
Po mojih ugotovitvah pride tista na kadi kar nekako prenizka za udobno previjanje… pa ne izgleda preveč stabilna. Menim, da je praktična samo za po kopanju, ne pa za tistih 8 +/- previjanj na dan…Imela sem navadno previjalno, pa se mi je tsita zdela prenizka za mene (175 cm), kaj šele za partnerja.
Pripenjam link načrta previjalne za zložiti, meni jo bo naredil mizar z manjšimi spremembami tako, da jo bo imel nato starejši za pisalno mizico.
Na teh straneh so še drugi brezplačni načrti za otroke:
LP
I* najlepša hvala za to povezavo.
Imate pa res superca previjalno mizo :)).
Jaz bom sicer imela sedaj dojenčka v najini spalnici, skupaj s posteljico. Sedaj je z nama še vedno starejši.
Sobica za starejšega je še v delu (tako, da še ni preseljen). Ta pa bo prirejena in narejena tako, da bosta potem oba skupaj.
Zaenkrat pa bo posteljica in previjalna v najini spalnici.
Ta pa ni ravno velika. Bo pa veliko bolje, ko potem prodamo posteljico in previjalno, ter odstranimo vse “otroške” zadeve ven.
LP