js si že kak tedn računam kalorije kar pojem..seveda ni use točno, ampak imam nek približn pregled..pa še prej sm si zračunala kolk lahko pojem:) drgač pa za vikend se trudim izvajat usaj 2 vaji insanity workout, enkrat na teden grem v fitnesu na body attact, drugo si nekako razdelim za fitnes, petek sm fraj z vadbo. čeprow ta tedn mi ne gre najbolje ker se mam za učit..bo drug tedn bolje ko odpišem..lahko si pišemo tudi jedilnike, koliko česa, kdaj, kdaj in kakšna vadba?
evo mene…itak da se bomo spodbujale,lahko tudi z kakimi jedilniki začnemo.ampak najprej naj povem da mam že eno kilo manj jupii! tko da sam še 20 kil pa bo hahaha.
tkole HRUŠKA sj se nisem hotla nobeni zasmilt al kakorkoli,le povedala sem svojo zgodbo in to,da v življenju pridejo miljonkrat hujše težave,kot le s fanti.čeprav vem da je tudi to zelo boleče.ampak vedno se moraš znati toliko ceniti,da veš kje potegniti črto in odnehati.moj sine pa itak ve,kako mi je bilo takrat in sva s tem razčistila.tudi ko ni bil z menoj sem bila njegova mama in sem skrbela zanj,hodila k njemu,ga vozila na izlete in ga finančno podpirala.na srečo sem res oseba ki nikoli in nikdar ne vržr puške v koruzo in stoji za svojimi načeli.važno je da mi je sedaj lepo in sem srečna.sedaj pa dovolj o mojem življenju.
GREMO HUJŠAT!!! pište kile,recepte in spodbudne besede,ker ko je govora o hrani,jst hitro popustim:))
tko da najbolš da grem spat,sem že od šestih na vodi.lepo se mejte,pa se dobimo tukaj.
preden povem rezultat lahko povem tudi moje številke če si bo kera upala predstavljat. sicer nimam 20kg in več viška, ampak nekaj pa že.. visoka sem 166, prejšnji tedn sm mela 74 kil:/ poleti, prede sem se zredila mi je ratalo pris na 65..ker si jih želim met tam enih 60, 62..bila sem na dobri poti..potem pa tista kriza k sm se zredila za 9kg.. torej..danes je bil dan vaganja..prejšnji tedn mi je kazalo 74,4…danes? 71.3…:) oujeaaa, vem da sm na dobri poti:)
kot sm že rekla, zračunala sem si kolk kalorij lahko zaužijem in potem si nekako čez dan vse kar dam vase tudi izračunam..in spijem najmanj 2.5l vode ali čaja na dan..ponavadi 1l čaja, 1l vode in še v fitness nesem 1l..nekaj motivacije sem pa le dobila:)
Pozdravljena. Verjamem, da te je to s fantom prizadelo. Ampak moraš paziti nase. Jaz ti svetujem, čimmanj sladkarij. Probaj z čimveč beljakovinskimi obroki – za zajtrk kuhana/pečena na olivnem olju jajca – dajo občutek sitosti. Jej takrat, ko si lačna. Ne pusti pa, da med tem mine več kot 3,5 ure. Uro pred vadbo mogoče malce OH, po vadbi beljakovinsko – kot vidim imaš rada sladkarije. Ne bi rad delal reklame, a obstajajo čokoladice – brez sladkorja in nepotrebnih OH.. Če želiš me kontaktiraj. Imej tudi urejeno vadbo. Zaupaj vase, zaupaj v svoje cilje in boš uspela.
Motnje hranjenja ljudje. Ko se popuca v glavi gredo tudi kile dol. Najbolje da greste h kakemu terapevtu da se pogovorite zaradi česa se prenažirate. Vsako prenajedanje ima psihične vzoroke ali so to depresije, ker depresija je potlačena jeza in s tem ko se prenajedate jeste jeza in čustva. Zato začnite izražati jezo na varen način in čustva tudi, dokler tega ne boste začeli delati se boste vedno prenajedali. Lahko začnete pri zdravi prehrani in bodo šle kile dol ampak če v glavi in v duši ne boste počistili in začeli čustev izražati jih boste zopet začeli jesti slej ko prej. To je začarani krog potem. Začnite v glavi ne na jedilnikih.
Še to bi napisala glede tipov, ko ste jih tu omenjale. Te tipi vas itak vse samo izkoristijo sploh tam v zgodnjih 20 letih. Saj smo vsi dali skozi podobne stvari in jokanja. Resno ženske vem da bom slišati egoistično samo poskrbite najprej za svoje riti. Deca se lahko dobi kadarkoli, kjerkoli vprašanje je kakšnega? Perfektni moški ne obstajajo zato najprej uredite svoje življenja, svoja telesa, svoj zdravje in svojo psiho, dokler ne boste srečne same s sabo ne boste nikoli v dvoje. Ko boste to imele urejeno se zapletajte s tipi, saj boste vedele da imate svoje življenje ki stoji na trdnih temeljih, če se pa danes na kogarkoli zanašaš pa popušiš 100% tako je danes. Treba je sebe najprej urediti, druge tuje ljudi se pa povsod najde….
Pozdravljeni.
Ker nas je veliko, ki se borimo s prekomerno telesno težo se odpira društvo za skupinsko hujšanje. Želimo si pridobiti čim več informacij, kaj potrebujete, zato vas prosimo, da nam izpolnite spodnjo anketo.
Hvala za sodelovanje.
Prijeten in romantičen vikend 😉
Kam ste ušle punce? nov tedn, doooosti motivacije, čeprav se vikend ni izšel najbol briljantno s hrano, ampak tudi tako grozno spet ni bilo..jaz sem si naredila že plan telovadbe in komaj čakam da ga začnem s četrtkom..potem bomo pa vili če bojo sredi februarja kakšni rezultati…je katera tudi kaj bol motivirana? al ste use ušle:/
bananahana
tole je zelo pestra zgodba. vsaka čast, da se je potem vse dobro izšlo in vse pohvale za borbenost in vztrajnost. Take zgodbe bi moralo slišat čimveč mladih. 🙂
Res pa je, ko smo nekje v puberteti ga na polno dogaja, puncam v tistem obdobju pomenijo fantje vse na svetu in vsak razhod hudo boli. Kasneje pa se po navadi vse uredi in se za nazaj nekatere lahko samo nasmejimo. Zato nasvet puncam, ki gredo s fantom narazen, naj čimlažje prebolijo. Če pa v zvezi trpijo, naj le tej naredijo konec in naj imajo upanje, da je nekje nekdo, ki jo bo osrečil.
Tudi jaz sem šla pri 17ih od doma, k fantu, ki me je kasneje varal, v šoli mi je padlo vse dol, kile so šle pa gor. 🙁 Potem sem šla v najemniško stanovanje, delala šolo, hodila v službo…vsak fant, ki sem ga imela, sem mislila, da je zadnji…
Nekje do 23ega leta je trajalo to neko iskanje, ko sem naletela na res pravega, s katerim sva skupaj že 6 let. Otrok pa še nimam.
Za vsako punco bo prišel čas, da naleti na pravega. Glede kilogramov….pa samo malo discipline, pa malo miganja, pa bo.
Veliko uspehov vsem.
zvezdica evo mene,sem še kar tukaj.še vedno na polno vztrajam,le vćeraj zvečer sem se malo pregrešila,ko je dragi jedel tiste tople hrustljave sendviče 🙂 in sem še sama enega pojedla,opa.ampak,ko se mi nekaj res zalušta,si to vsekakor privoščim.sem pa bila zelo pridna.imam dve kilce manj,se pravi 90 kg.in to mi da novo motivacijo za vnaprej.zjutraj jem ponavadi kake kosmiče,za kosilo pa samo popečeno ribo in solato,ali pa meso.vedno imam sveže kuhano zelenjavo in jo jem čez dan.ko sem je pa sita pa imam zalogo jogurtov.kruha sem v enem tednu pojedla mogoče tri šnitke.vendar ker hujšam brez tistih trapastih diet in imam občutek,da lahko jem vse mi je zares lažje.enkrat sem šla na dieto kemičnega razkroja.že preden sem oči odprla sem bila lačna,ker sem le tuhtala česa na smem pojesti.v glavnem,ja,vztrajamo…no vsaj jst.
veš sukica,prav imaš,da se začne vse v glavi.in prav imaš,da je treba najprej sebe pošlihtat in se imeti rad.vendar pa čeprav je res da popolni moški ne obstajajo,pa so moški,ki so še kako dobri.
be tudi sama sem zate vesela in malo nas je takih ki se nebi v mladosti sekirale zaradi “tipov”.otročki pa tudi še pridejo.vse ob svojem času.
sedaj pa grem otroče zvozit v šolo in se pripravit na še en zelo dolgi dan:))
Pozdravljene,
še ena se vam je pridružila. Na dieti (ki pa to sploh ni) sem od 30.11.2012. Tisti dan mi je dobesedno prekipelo in sem se dala odpoved svojemu staremu načinu življenja ;). Uredila sem si prehrano ter pričela z Insanityem (danes bo tretji dan Insanitya).
Danes kaže tehntnica 1,5kg manj, se pa zavedam, da je v večini najbrž le voda. Moj cilj je izguba cca 20kg, ki so se mi nakopičili v zadnjih letih. Do kdaj? Kolikor bo treba ;). Seveda imam tudi jaz željo po rezultatih ČIM PREJ, ampak, kar se je nabiralo nekaj let ne bom mogla odpravit v enem mesecu… Torej lepo počasi, ampak vztrajno.
Srečno tudi vsem ostalim ;).
ooo še ena insanity uporabnica:) js začnem jutri z resno telovadbo, ko odpišem kolokvij in mam pol mir do sredine januarja…čeprav nebom izvajala insanity vsak dan ker ne morem. v stanovanju namreč ne morem skakat ker spodaj živijo lastniki-butasto:S torej sm si naredila tak plan da grem ob pondelkih in četrtkih na skupinsko vadbo v fitnes ki je prav taka kot vaje insanitija, petek sobota nedelja doma insanity, torek in sreda pa še en vem..en dan bo fraj en dan pa kolo in steza v fitnesu:) in seveda kar je najbolj pomembno je prehrana..:) nekako jem vsega po malo..bolj si računam da ne grem čez 1800 kalorij a dan..za zdaj jih pojem tam nekje 1600 čez cel dan, odvisno kaj jem…prvi cilj spremembe je sredina februarja, drugi cilj pa april:) bomo vidli kako bo šlo..za motivacijo si dosti krat ogledam te posnetke:
http://www.youtube.com/watch?v=jEPTqAsoP88
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Et_dRSKNDPw&feature=endscreen
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Stn4Xd3y4U4&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YbvpxwIPE38&feature=endscreen
lep dan še napreeej:)
ja js sm si zračunala glede na mojo težo, višino in aktivnost, koliko kalorij lahko na dan zaužijem, tako da se tega držim..ne odpovedujem se ničemur, le kruh jem za vikend ko sem doma, tuki u LJ ga niti ne kupim, in sladko tudi za vikend, v zmernih količinah..drugo je pa normalno..veliko zelenjave in sadja, krompirja skoraj nič, danes sem si nrdila edino juho z bučk, kjer sm dala 2 krompirja not za zgostitev in solata..to danes jem za večerjo in kosilo..:) + skleda solate seveda..:)
Evo mene nazaj. Sem imela vmes izpit in sem se učila na polno. Saj veste, kako je to:) Sem včeraj po izpitu spala 16 ur:)
Torej, lepo, da nam uspeva in nam bo še naprej uspevalo tole zbijanje teže. Kar tako naprej.
Sama sem se vmes sicer enkrat pregrešila – je imela sestra rojstni dan in sem mogla obvezno probat torto. Miklavž je šel pa uspešno mimo, tako da sem zadovoljna. Tehtnica pokaže -1,5 kg, tako da super se sliši.. Verjetno je kar precej vode v tem všteto, čeprav pijem veliko. Ampak nekaj pa mora biti tudi špeha no:)
Ko gre počasi počasi dol, človek kar dobi motivacijo. In ko se mu zazdi, da hlače postajajo lažje za zapet, tudi. Sama čakam, da me bo predvsem v prsih manj, tako da gremo naprej ane:)
Zvezdica, teli posnetki pa res dajo še več motivacije! Tudi jaz si kdaj kaj podobnega pogledam in res se da, tako da tudi nmam bo uspelo!!
Sicer sem zadnjič brala, da 90% ne uspe stalnp zmanjšati teže, ampak vse se da! Statistično pri 10% uspe, na nas je, da se spravimo v tistih 10% ali pa da statistiko izboljšamo:)
Lep dan še naprej!
Miklavž je minil brez večjih pretresov
Ampak grozaaaaaaaaaaaa, kaj se je med vikendom dogajalo. Ja, tole zasneženo vreme mi res ne koristi. Takoj, ko se mi je ponudila prilika sam kaj sladkega pojedla. Če seštejem vse skupaj mogoče v dveh dneh res ni bilo tako veliko – enih 6 M&M bonbonov z arašidom, ene 100 g domačih piškotov z orehi ter oblitimi s temno čokolado in ene 6 drugih mešanih bonbonov. Pa bi zvečer še kaj sladkega jedla – na srečo je bilo tako mrzlo in se mi dalo iz tople postelje vstati. Pošteno povem res nisem več navajena, da toliko sladkarije pojem. Temu primerno se mi je sfižila prebava – na blato nisem šla cel vikend. Sem vedela, da bo štala!
Naslednji teden začnem s peko prazničnih dobrot. Komaj čakam, ker v tem res uživam. Ni ga lepšega kot vonj po sveže pečenih piškotih in potici – letos sem se namenila, da večjo pozornost posvetim uporabi polnozrnate moke, oreščkom, skuti, suhemu sadju in temni čokoladi…..
Kako pa mi bo uspelo, da sladkarije čim manj pojem pa je zaenkrat še uganka… Kakšen nasvet ne bo odveč.
jst tud še tukaj.evo,vikend se je zame izšel,sicer ne tako zelo fajn,glede hrane pa fantastično.sva imela z možekom dva dni tihe maše in ko sem nervozna ne morem jest.tko da papa še ena kilca.vem da to ni ok,vendar kaj čem,sem jedla cel vikend samo sadje,to kar mi je pri roki ležalo.in čeprav sem včeraj za tamalo cel dan pekla piškote za v šolo,nisem poskusila niti enega.to pa je trma…mam pa zdej nov šport ko je sneg.kidanje,pa z otroci se mečemo v kupe snega.dobr da jih mam tolk,otrok namreč:)sem mal poskusla z jogo,ma morm priznat da to ni zame.tko da zdej še več hodim,pa tamalo namesto da jo vozim jo kr nosim in pri pospravljanju si navijem muzko in plešem zraven.hehehe.mah,tko se razgibam in še nikamor mi ni treba it,ker je zame dan ene 12 ur prekratek.
bravo zate big hruška in damali in vse ostale.takole,nov teden je in gremo,vse jovo na novo:))).pa lep dan vsem