Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja praznovanje rojstnega dne za otroke

praznovanje rojstnega dne za otroke

Ali otrokov rojstni dan praznujete doma ali date na čez animatorju ?

Kje v ljubljani je dobra animacija za otroke 7 let stare ?

Kakšne so kaj cene ?

Pozdravljena loli,

moje izkušnje z animacijami za rojstni dan za otroke so različne, vedno več je takih ki animacijo prepustijo animatorjem, ki pripravijo za otroke nekaj fantastičnega.

Seveda pa je vse odvisno od animatorja in izkušenj, ki jih te imajo.

Sama sem delala za različne ustanove, sedaj pa sem začela graditi neko svojo zgodbo z animacijo za otroke, saj sem bila razočarana nad tem kar ponujajo določeni.

V primeru, da te zanima sem animatorka, ki ima 6 let izkušenj z animacijo kot tudi vodenjem družinskih klubov. Sedaj pa sem odprla Čarobni svet zabave in delam po principu, da se s starši slišim in potem glede na njihove želje poiščem primeren prostor, lahko ga priskrbijo tudi oni. Za ostalo poskrbimo mi.

Animacije so tematske (indijanci, gusarji, princeske, cirkuški, itd. ) plešemo, športamo se smejemo in zabavamo.. popeljem otroke skozi zgodbo, ki jim ostane kot lep spomin na super rojstno-dnevno zabavo.

Za več informacij me lahko kontaktirate na 040908663 in mogoče skupaj zarajamo 🙂

Če ne pa lepo praznujte! :))

Pozdravljeni dragi starši!

oglašam se vam iz tujine, novembra se ponovno vračamo v našo preljubo Slovenijo in takrat bomo praznovali 10.rojstni dan partnerjeve hčerke.

Naročila bom torto, vendar sem v dilemi s kakšno tematiko?! Kaj zanima dandanes vaše 10.letne hčerke?

Hvala za vaše predloge in lep pozdrav!

Pozdravljeni dragi starši!

oglašam se vam iz tujine, novembra se ponovno vračamo v našo preljubo Slovenijo in takrat bomo praznovali 10.rojstni dan partnerjeve hčerke.

Naročila bom torto, vendar sem v dilemi s kakšno tematiko?! Kaj zanima dandanes vaše 10.letne hčerke?

Hvala za vaše predloge in lep pozdrav!

Moja hcerka ima rojstni dan v bolj dezevnem mesecu. Zanimajo me kaksni predlogi. Smo iz Kranja. Stara bo osem in bi bilo fino, da je zabava malo tudi po njenih zeljah. �

Po novem je v Kranju moznost praznovanja rojstnega dne v hokejski dvorani. Cena do 10 otrok 130€, v ceni pa je zakup ledu, animacije, postrezba (pizza, pijaca).
Za vse ostale info kontaktirajte 040851091 (Nadja)

New Report

Close