Pomoč
Vsaka samica, ki skoti mladiče ima materinska čustva, drugače ne bi skrbela zanje. In kar lepo verjemi, ima bolj razvita materinska čustva kot marsikatera ženska (človeška :-)[/quote]
Zavedanje ženskoti (kar je, mimogrede, povsem kulturni, družbeni koncept in nič naravnega), materinskosti, dojemanje sebe kot ženske in matere … vse to zahteva od bitja zmožnost dojemanja sebstva, simbolov, konceptualnega povezovanja.
In to ni način “mačjega dojemanja sveta”.
Jaz te čisto razumem in sem tudi vedela, da te bodo zbombandirali :-))
Vem za enega veterinarja iz Hoč, ki je sicer že upokojen, vendar menda dela še doma in kot sem slišala, je velik ljubitelj živali. Mogoče bi ti bil pripravljen pregledati muco.
To je njegova št. 02-618-10-96 Poskusiti ni greh a ne?
Vsaka samica, ki skoti mladiče ima materinska čustva, drugače ne bi skrbela zanje. In kar lepo verjemi, ima bolj razvita materinska čustva kot marsikatera ženska (človeška :-)[/quote]
Zavedanje ženskoti (kar je, mimogrede, povsem kulturni, družbeni koncept in nič naravnega), materinskosti, dojemanje sebe kot ženske in matere … vse to zahteva od bitja zmožnost dojemanja sebstva, simbolov, konceptualnega povezovanja.
In to ni način “mačjega dojemanja sveta”.[/quote]
Ti, ki vse tako veš, si bila pa sigurno v prejšnjem življenju mačka!
Na začetku si napisala, da obstaja možnost, da bi muca lahko bila breja. Torej le ni bila tako zelo za zaprtimi vrati, če je lahko prišel mačkon do nje. Če je slučajno breja, sterilizirala je ne boš, ker to ni naravno. Kaj če pride pri kotitvi do zapletov, pa bo treba pod nujno k veterinarju, panezev pa nimaš?Pa če bo s kotitvijo vse Ok, pa se bo skotilo 6 malih mačkončkov, ki jih je treba kmalu po 1. mesecu začet dohranjevat, ti pa nimaš penezov, pa da ti še kateri zboli, in ponavadi ne zboli eden, ampak celo leglo, pa bo treba od nekot peneze dobit.
Pozdravljeni!
Se oglašam spet… Muca je sterilizirana in ni bila breja, vse je šlo super. Ostali so le njeni trije potomci. Tako, da če kdo pozna koga, ki bi imel in jim nudil vso pozornost naj pusti mail 🙂
Še enkrat pa najlepša hvala vsem, ki ste mi svetovali in bodrili. Res sem vam zelo hvaležna! Hvala še enkrat