Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom pomivalni stroji bosch-da ali ne

pomivalni stroji bosch-da ali ne

Jaz nisem nikoli imela nobenega pom. stroja, potem pa sem lani nabavila Boscha. Ni bil ravno poceni, model naj bi takrat bil med boljšimi. Tudi sama posode na izpiram predno jo dam v stroj, le ostanke hrane (večje kose) dam stran. Nezadovoljna sem samo z žlicami – te na notranji strani ostajajo lisaste, sicer vse pomije tipi topi.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Moj bosch je star 18 let in pere odlično. Do sedaj še ni bil pokvarjen.Nić ne splakujem.

Sem zamenjala Gorenje za Bosch – Gorenjev mi ni dobro opral, zgornja košara je bila “smotana” za posodo notri zlagat in sem komaj čakala, da crkne, dobesedno. Dvakrat so mi vrata padla dol, no in zdaj imem pol leta novega. Edino, kar sem naredila, ko sem stroj kupovala je bilo to, da sem šla v trgovino in vprašala kateri Boschev stroj ima minimalno število programov – rabim program za kozarce, normalni program in tistega, ki kakor splakne, če ne perem takoj. No, ima še dva ali tri druge, pa že ne vem več katere, ker uporabljam konstantno enega. Posoda je super oprana, ne rabim prej splakiti, tudi, če ga ne zalaufam takoj, tablete uporabljam Hoferjeve, stroj je bil pa pol cenejši od tistih s 1001 programom, za katere naslednji dan ne vem več, čemu vse so namnjeni.

Dobro se odloči!

tudi mi 100% zadovoljni z boschevim.

Imam gorenjev PS 9 let, poplave nismo imeli, se nam je pa v teh letih 3x pokvaril. Pomiva tako tako, je zelo glasen, predvsem so pa košare že skoraj fuč (zrjavele in polomljene). Za novo kuhinjo sem naročila bosh.

Kakšne imate vi to probleme z gorenjem… kar na smeh mi gre. Imam vse od gorenja v stanovanju, dela vse odlično! Če bi kupoval še 1x, bi kupil ravno tako gorenje. Če ne drugega ima vsaj design OK, skladen s celotno linijo aparatov, kar za nekatere druge znamke ne moremo ravno reči.

Tole ni problem gorenja ali boscha, to je problem slovenskega “šparanja”. Vse je treba kupit najcenejše. Ja, šparovni moramo bit! Potem se pa pričakuje, da bo gospodinjski aparat za polovico cene delal enako dobro kot aparat, ki ima normalno ceno in je kakovostno narejen.

Ampak neeeee… Za Whirpool ali podoben hladilnik ni problem dat 1500 €, za gorenjevega je pa to too much, a ne? Gorenjev z istimi lastnostmi bi moral bit pa 600€, da bi ga kdo vzel. Hlapčevska miselnost.

New Report

Close