Najdi forum

Pomivalni stroj Candy?

Pozdravčke! Ker imamo dosti pomivanja na roke (vedno lahko čas preživiš bolje), smo se v družini odločili za nakup pomivalnega stroja. Dejansko ga še nismo imeli, pa tudi od doma sem bila navajena ročnega drgnenja črepinj. Zdaj me pa zanima, v čem je razlika med npr. Candyjem, ki je 3x A: http://trgovina.over.net/product.php?productid=17211&cat=308&page=1 in nekim Boschem http://trgovina.over.net/product.php?productid=16389&cat=308&page=1 , ki je tudi 3x A, isto število pogrinjkov itd. No res, da je Candy malo glasnejši, ampak še enkrat več denarja za 6 decibelov? Kakšno je vaše mnenje, bi mi Candy dobro služil, ali se tu splača malo bolj “stegniti”?

Jaz imam Candy in sem zadovoljna. Posoda je čista , suha, skratka vse b.p.. Kako Bosch pomiva žal ne vem, predvidevam pa, da dobro. Ponavadi gledam, da dobim največ za “toliko €” , kolikor pač imam na razpolago.

Jabuk mi je v temi o hladilnik Candy razložil, da so njihovi pomivalci fajn, hladilniki pa ne. Imam Candy pomivalc, star je cca 5 let, brez okvare, pomije v redu.

Res je, Candy pomivalci so dokaj kvalitetni, tudi skrbnik Bele tehnike na MON trgovini prisega nanje. Je pa to edini tip stroja od Candy-ja, ki bi ga kupil.

Naša candijeva Špelca nam dela družbo že 4,5 leta, pa sem zelo zadovoljna z njo. NObenih problemov s strani stroja, le da sem enkrat po svoji neumnosti poplavila kuhinjo – nisem lepo ven sprala ostankov pire krompirja in sem zapolnila sito, pa je pač gori ven teklo 🙁

Drugače pa vse deluje tipi topi.

Pomivalni stroj Candy star 16 let, pralni stroj Candy star 14 let, oboje še vedno dela brezhibno brez okvar.

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

To je lepo, je pa res, da so vse znamke strojev toliko let nazaj delali na malce drugačen način, kot to počnejo zdaj. Tudi nam je Gorenjev pralni stroj delal 15 let, pa smo ga hoteli popravljati, ko so šli ležaji itd. so nam rekli, da se ne splača. Kupili nov Gorenjev stroj, srednjega višjega razreda, pa je prvič crknil po 1 letu, nato pa še 2x (najprej so šli ležaji, potem jermen, po 2,5 letih pa še cela plošča z LCD zaslonom). Tako da, če imate starejši stroj in vam dobro dela ter niste design freak, ga kar obdržite in lepo servisirajte. Drugače pa Bosch, Electrolux, AEG, Miele 🙂 No, pa kakor rečeno, Candy za pomivalce: http://trgovina.over.net/home.php?cat=308

samo candya ne, pred kratkim zagorel med samim delovanjem, zelo negativna izkušnja. Dobro da smo bili doma, bosch in gorenje imata isto notranjost in karakteristike, glejte raje whirlpool li miele, aeg. Res pa so bili starejsi candyi, gorenje, bosch čisto drugače in bolj kvalitetni…

imam že 2. candija in pri obeh smo že menjali programator. kar drag strošek in vsakič serviser reče: pri teh modelih je programator res drag, pri novih je bistveno cenejši.

mama ima boscha – je zelo tih, res, komaj slišm ko pere. ampak pere pa tako dolgo, da smo že klical serviserja, če ni kaj narobe.

tudi jaz poznam primer, ko je gorelo v kuhinji (med tem ko kofetkali na balkonu), pa ne vem znamke. niti ni važno. NIKOLI NE PUŠČAM STROJA V DELOVANJU, ČE ME NI DOMA ALI PONOČI !!!!

no: našemu candyu se je enkrat tudi zaštekalo in je pral – pral – pral več ur. tudi zaradi tega nisem sigurna, kdaj bo konec pranja in ga ne puščam samega.

Ojla vsem.
Prosila bi kogarkoli , če mi lahko pomaga , kako deluje Candy CDW 470 S in ima kakršnakoli navodila za uporabo, saj smo ga dobili v dar in nihče ne zna prav delati nanj. Stroj je star 3 leta.
Za kakršno koli pomoč okoli tega se vsem zahvaljujem.
Prosim pomagajte.
Hvala.

Lep pozdrav
Tia

New Report

Close