Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Pokvarjen Sladoled v nosečnosti

Pokvarjen Sladoled v nosečnosti

Pozdravljeni, sem proti koncu 31tedna rizične nosečnosti. V torek sem kupila sladoled Planica Original Light, včeraj ko se je sladoled pojedel(itak sem ga pojedla sama), slučajno pogledam datum in zgroženo ugotovim, da je rok potekel 15.2.2026.

Vprašala bi sem lahko kako koli škodovala Oz ogrozila plod z tem, da sem jedla potečen Oz pokvarjen Sladoled.Res me je strah, celo nosečnost sem se pazila kaj jem zdaj pa to.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav

Odgovor na objavo uporabnika
Nosecnica667, 12.06.2026 ob 01:19

Pozdravljeni, sem proti koncu 31tedna rizične nosečnosti. V torek sem kupila sladoled Planica Original Light, včeraj ko se je sladoled pojedel(itak sem ga pojedla sama), slučajno pogledam datum in zgroženo ugotovim, da je rok potekel 15.2.2026.

Vprašala bi sem lahko kako koli škodovala Oz ogrozila plod z tem, da sem jedla potečen Oz pokvarjen Sladoled.Res me je strah, celo nosečnost sem se pazila kaj jem zdaj pa to.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav

Ne, brez skrbi, niste skodovali.

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close