poklici
Še enkrat pretehtaj svojo nekdanjo zvezo. Morda Te pa vendarle ni pustil samo zaradi, po njegovem mnenju, prenizke izobrazbe. Pa četudi bi bil to edini razlog, si ne pusti vzeti samozavesti, temveč izkoristi to kot dodatno gonilo silo, da dokažeš sama sebi, da zmoreš, ne glede na mnenja drugih, doseči karkoli, če si to res želiš.
Delam z živalmi in ljudmi, delam natanko tisto, kar želim – čeprav je trenutno nekaj vmesnih šumov, ki mi niso preveč po godu. vendar je pač balast, ki pride zraven. Uživam v svojem delu, v njem sem se našla, stalno me motivira, stalno dobivam nove impulze. Dokončujem diplomo :))), pa upam da ne še naslednje leto.
Najprej sem imel trgovino, potem še delavnico. Če povem pošteno sem največ zaslužil dokler sem bil na sončni in se šel švercarijo. Potem pa sem delal, moram reči garal za državo.
Nekaj časa sem tudi živel v Lj. in odlično služil, ko sem popravljal pri dipl.ing. in podobnih, ki niso znali še žarnice zamenjat kaj šele stikala. Jaz pa sem delal vse, kar se je dalo. Ma dolga zgodba.
Sedaj pa lepo uživam in koristim kar sem nekoč zaslužil. Hvala bogu, da sem si razmeroma mlad ustvaril toliko zaloge. Le za druzino pa ni bilo čas pri tem tempu dela.
LP