Najdi forum

Počen labrum, strgani ligamenti

Pozdravljeni. 14 dni na Taj sem imela artroskopijo kolka zaradi počenega labruma, ob op so ugotovili se delno strganje vezi, ter potrebno je bilo brušenje hrustanca. Sprva po slikah je bila displazija kolkov izključena.. Nakar mi je potem po op dr stražar povedal da imam mejno displazijo. Imam navodila 6 tednov bergle.. In potem opuščanje ter nato zdravilisce. Ker sem Aktivna športnica(ples, fitnes) imam vprasanje.. Kaj lahko pričakujem? Kdaj lahko začnem s fitnesom.. Seveda s prilagoditvijo da ne pretiravam… Bom še lahko plesala? Čaka me ista zgodba tudi na levi strani. Hvala za vaš cenjen odgovor. Lp

Pozdravljeni,

Kaj lahko pričakujem? Menim, da boste na to vprašanje dobial odgovor 4 do 6 mesecev po operaciji.

Kdaj lahko začnem s fitnesom.. Seveda s prilagoditvijo da ne pretiravam… Ko bo operiran kolk neboleč in polno gibljiv.

Bom še lahko plesala? Počakajte 4 do 6 mesecev…

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b]info@arthron.si[/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Najlepše hvala za vaš odgovor. Lepo vas pozdravljam.

Prosim.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b]info@arthron.si[/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close