Pozdravljeni! Spomladi so mi opravili liposukcijo na predelu jahalnih hlac, kolen in pasu. Odstranili so mislim da 1400 ml. Po posegu sem nosila kompresijske hlace. Dokler sem bila se otecena je koza izgledala napeto, potem pa, ko je vse skupaj po 3 mesecih uplahnilo sem bila zeloooo razocarana. Ko placas 400 tisoc (da ne omenjam, da sem jih hudicevo tezko in dolgo casa zbirala) pricakujes, da bos zadovoljen. Celulit, ki se mi je nabral (sele) med nosecnostjo je sedaj veliko, zares veliko, bolj viden in celo tam, kjer ga prej ni bilo videti je… Si predstavljate, kako razocarana sem docakala poletje, sploh ko ti prijatelji/ce recejo, da se sploh ne vidi in da skoda denarja, ki sem ga dobesedno vrgla stran. Zdaj se trudim in pridno telovadim z utezmi (poletje sem prezivela na rolarjih, plavanju…) in cakam, da bo kak rezultat. Pred operacijo so me seznanili, da liposukcija ni poseg, ki bi odpravil celulit in to mi je bilo jasno ze pred posegom. Pa sej prej se sploh ni videl toliko, samo, ce sem stisnila kozo. Zdaj je pa katastrofa… Luknjice po celi dolzini stegen… spredaj, zadaj… Se sploh da kaj storiti??
Hvala za vas odgovor in lep pozdrav ter lep dan zelim. Tina
Živijo
Aktino življenje je odličen način spopadanja z maščoboe še posebaj če ob tem zmerno jeste.
Kar se tiče rezultata liposukcije vam bom lahko natančneje svetoval ob pregledu.
Takole okvirno še ni povsem za obuptai nad prvim posegom saj koža in podližje rabi tudi do leto in več za dokončen rezultat.
Pri pilosukciji odstranimo samo podkožno maščevje. Koža ostanme in se mora skrčiti na novo dimenzijo. To se včasih ne zgodi v zadostni meri…
Pridite na pregled in vam bomlahko svetoval oziroma pojdite k kirurgu , ki je poseg opravil.
lep pozdrav
Aleš
Pozdravljeni! Se vam zahvaljujem za odgovor. Nisem napisala, da sem na pregledu ze bila, pa mi je zdravnik povedal, da namen liposukcije ni bil odstranitev celulita (k da to ne bi vedla ze prej?!). Pac mi ni uspelo mu dopovedat, da je celulit sedaj bolj viden kot prej in da kljub temu, da je moja postava v oblacilih lepsa, sem brez njih, po mojem mnenju, kot spuzva. Partner me tolazi in spodbuja, skupaj telovadiva in se zdravo prehranjujeva, vem, da vse skupaj zahteva svoj cas. Zal mi je, ker bi teh 400 tisocakov lahko bolje zapravila… Da ne govorim se o limfni drenazi in vseh ostalih stroskih… Zakaj se moram sedaj sprijaznit s tem, da sem brez rezultata pa se brez denarja??? Ce bi lahko ponovno izbirala, se definitivno ne bi odlocila tako, ampak…
Zelim vam lep in uspesen dan…
Tina