Najdi forum

Plesna šola BOLERO

Vpisati želim svojo 4 -letno hčerko v program CICI BOLERO 4-6 let.
Zanima me ali ima kdo izkušnje s plesno šolo Bolero in programom CICI BOLERO. Kako ste bili zadovoljni. S katerimi učitelji plesa ste bili zadovoljni.

Hvala za vaše izkušnje.

Lp,

ti maš pa tak nick kot je ena vas v naši občini hehe:) glede Bolera samega ti lahko povem da so dobra šola, lepo vzgajajo svoje plesalce, imajo kar usposobljene koreografe dosegajo lepe uspehe na tekmovanjih kar je nekako merilo kako “dobra”šola so. Mislim da ni kaj za izgubit. Konkretno pa bodo ostale mamice napisale o tem programu.

Ja tudi mene zanima, saj bi svojo hčerko staro slabih 4 leta rada vpisala v plesno šolo. Če pa mi lahko predlagate kakšno drugo šolo, bom pa tudi vesela!

Hvala

ja imaš še Urško je dobra plesna šola sploh na področju plesov v parih: latinsko ameriških in standardnih kjer so v samem vrhu, v zadnjih letih se razvijajo pa tudi v drugih zvrsteh in dosegajo lepe rezultate. Kolektiv je usposobljen. Včasih jih uči sam direktor g. Ambrožič, imajo pa tudi programe za najmlajše evo link in kliknite na predšolske otroke da zveste več:

no če nadaljujem.
potem je tu še plesni klub Kazina. Imajo lepe rezultate na tekmovanjih v skoraj vseh zvrsteh plesa ki jih ponujajo, pri njih je najbolj razvit show dance, hip hop, break dance,….. Tudi koreografi so dobri. Edino kar me moti je da plesalci tekmovalci ne poznajo ravno športnega obnašanja, saj z njihovih strani pogosto pridejo neprimerne govorice, tudi izžvižgavanja. Pač izkušnje iz tekem. Ampak stvari so se spremenile na boljše in je opaziti da delajo tudi na tem. So tudi sami tekmovalci prijaznejši. Imajo kvaliteten izobraževalni kader. Cene pa so take kot povsod, je za primerjat.

Potem je še plesna šola Mojce Horvat. oni pa imajo mnogo mnogo lepih dosežkov na področju show dance in to je tudi ta glavna zvrst pri njih. Kader ki ga imajo ima tudi primerno izobrazbo. ne vem pa če že vpisujejo take majhne otroke se je potrebno zanimat. Koreografinja z občutkom je pri njih Nataša, njo bolj poznam kot pa ostale tam.

no potem imaš še plesni klub M ali Plesno Mesto. Tukaj je na novo polno nekih kadrov ki pa pomoje niso ravno ustrezno podkovani glede na to kakšen razpis za zaposlovanje je bil zunaj, kaj so potem vzeli ne vem. Njih ne bi glih prioročala, čeprav se pa najde kakšen v redu izkušen koreograf pri njih. Za enkrat ne morem kaj podorbnega rečt ker oni se šele razvijajo v vsakem pogledu in ne obstajajo ne vem kako dollgo oz, ne posegajo velikokrat po lepih rezultaih na tekmovanjih, sem pa tja mogoče. Tu na tem forumu je nekdo napisal da jim je žal da so tja vpisali otroka. Pri njih je mal za razmislit no.

potem je tu še plesna šola Pirueta. Kolikor je brati na tem forumu so v redu. njih ne poznam.

To so šole na področju centra ljubljane, tiste ta najbolj poznane in obiskane. lokacije:

Urška: pri gospodarskem raztavišču, tudi na Primorskem koncu je baje
Kazina: pri parku zvezda
Bolero: Prušnikova in pa Drenikova, tudi Domžale
Mojca Horvat: na Rudniku
Plesno mesto: v bližini mercstor centra v Šiški in po osnovnih šolah

Naša štiriletnica je lani hodila v to plesno šolo, v program, ki ga omenjaš. Plesnih učiteljev ne moreš izbirati, vendar je bila naša zelo prijetna, živahna, zna delati z otroki, ure so res aktivne. Med letom smo si večkrat ogledali, kar so na vajah pripravljali. V zvezi s tem moram reči, da ne smeš pričakovati preveč. Nekateri otroci pri tej starosti “še nič ne naredijo”, kot sta se jezila neka starša, drugi pa se že prav lušno gibljejo. Nekateri samo stojijo in gledajo okrog sebe, nekateri nimajo orientacije, pač različno. Meni se je zdelo grozno, ko so bili nekateri starši strašno razočarani. Pomembno je, da otroka nekaj veseli. Naša (zdaj) petletnica letos ni več hotela k temu plesu, ker pravi, da ji je glasba, na katero plešejo, že dolgočasna in da si bolj želi “pravi ples” – to je zanjo balet. No, bomo videli.
V glavnem, Bolero je v redu plesna šola. Uf, sem se razpisala.

New Report

Close