Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Peg Perego – mnenja

Peg Perego – mnenja

Ogledujem si vozičke za najino pikico. Zaljubila sem se v modularni sistem Peg Perego, kjer v setu dobiš:
– voziček Pliko P3 Completo
– avtosedež s fiksnim podnožjem Primo Viaggio
– košaro Navetta
– torbico
– dežno prevleko
– prevleka za noge in strehica košare se lahko uporabita tudi na vozičku.

Tiste, ki poznate ta voziček ter ostalo, mi prosim prosim povejte vaša mnenja, negativna in pozitivna.
HVALA!

Hoj,

O PP vozičkih vse smo naboljše, toda bodi pozorna na avtosedež. MI imao njihovo lupinico, vendar je blago povedano ZANIČ. Je nemreč preveč globoka in mali otroček je v njej povsem sključen, hrbtenička nima prave opore in se v avtosedežu kar sesede v eno kepico. Naš fant v njem šele sedaj pri 8 mesecih v njem udobno sedi, pa je velik fant (9 kg, 75 cm). Prej smo se mučili s podlaganjem pleničk in vsemi možnimi forami, vendar je bilo vse zamanj. Šele sedaj sem gledala ostale lupinice, pa so veliko bolje oblikovane od PP, imajo tudi posebne vložke, ki jih vložiš, ko je otroček še majhen, da ni vse skupaj pregloboko. Naša odločitev je, da gre naš fant po hitrem postopku v večji avtosedež, samo da bo dovolj stabilno sedel. Za drugega otročka pa bomo sigurno kupili novo lupinico.

Lep dan vsem

Sem zadnjič videla, da imajo novi modeli peg perego lupinic tudi vložke za male dojenčke. Mogoče bo pa sedaj ok?!

Tasi, zanima me samo ali imaste to lupinico SIP, ki je novejša, ali starejšo?
Ker ta nova ima funkcijo, kjer premikaš hrbtišče lupinice po otrokovi velikosti.

Mi imamo sicer PP Pramete, vendar lupinice nismo kupili zraven. Voziček super, lahek, zloži se hitro, ne zaseda dosti, uporabljamo ga od začetka, pa še sedaj, ko naš lump že hodi. Skratka, zelo zadovolni. Lupinico smo si sposodili od CHicco- ta (upam, da sem prav napisala), sicer je neka starejša varianta, imela je pa tisti oznako, da je ok. No, tudi mi smo našemu morali podlagati plenice, brisače, ker se je otrok kar zgubil v njej. Pa za podporo glave se dobi en orginal povšter al kak naj opišem, tudi to smo si sposodili, da mu vsaj glava ni binglala v tisti veliki lupini. Lupino smo uporabljali dobrih 6mesecev, ker ko je nastopla zima, ga s kombinezionom nisem uspela pripasat in je vse bilo tesno.

Upam, da sem kaj pomagala.

Lp, Eca

Jaz imam Peg Perego Pramette in sem zelo zadovoljna. Ti ga priporočam.

New Report

Close