Najdi forum

Gospod doktor!
Rada bi vas vprašala, kaj je vzrok, da me okli nožnične odprtine močno srbi. Bila sem že pri ginekologinji in predpisala mi je neko kremo ter tri tablete, ki sem jih vstavila v nožnico. Tako je bilo v redu 3 mesece vendar me je spet začelo srbeti.
Za vaš odgovor se že v naprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
P.S.: spolnih odnosov nimam!

Draga Pikica,

Glede na to, da je ob istem simptomu Canesten že enkrat pomagal sklepam, da gre za vnetje z glivami rodu candida (kvasovke). Svetujem obisk pri ginekologu, lahko pa tudi pri splošnem zdravniku, ki vam bo predpisal ustrezno zdravilo.

Spoštovani!
Rada bi vas vprašala po vzroku, zakaj imam v zadnejm času nemočno menstruacijo.
Stara sem 30 let.Menstruacijo imam redno na 28 dni,od 13. leta, traja približno 5 dni, le da je recimo v zadnjih 6 mesecih precej blažja kot prej.
Prej sem krvavela 1,2,3 dan kar močno, potem pa čedalje manj. Sedaj pa 1 in drugi dan malo potem pa skoraj nič.
Kaj bi lahko bil vzrok temu? Kar se tiče bolečin; med ovualcijo redno vsak mescec čutim bolečine v sp.delu tebuha, včasih celo tako močno, da moram vzeti ketonal forte.Med menstruacijo, pa sem imela bolečine hujše med močnejšo kot sedaj.
Lepo prosim za odgovor oziroma nasvet.
Hvala! Lep pozdrav!

Draga Tjaša,

Kakšen nasvet? Bodite srečni da je tako kot je! Tekom življenja se pač stvari spreminjajo, nekaterim na slabše, vam na boljše. Tudi to se zgodi.

New Report

Close