Najdi forum

Ja, za kuhinjo vem, da je skupna, ampak saj verjetno ne bo takšen problem. Kolegica je že bila tam lansko leto z družino, ko je bila tamala prav tako stara šele 6 mesecev. Pač niso preveč komplicirali, pa je bilo. Saj verjetno se vse da zmeniti, ker so lastniki zelo prijazni.
Mi smo pa iz Celja. Torej se vidimo in že komaj čakam, da se spoznamo.

Lepo se imejte.

Ja, s kompliciranjem imam definitivno malo več težav, kot bi si želela, ampak saj bo. Ali veste kaj več o bivanju v tem penzionu? Jaz sem sicer slišala same pohvale, a od nikogar, ki ga poznam osebno. O tem sem brala predvsem po forumih in si potem še ogledala njihovo spletno stran. Vsekakor se mi zdi cena – vzela sva penzion – ugodna, če bo še vse OK, pa sploh. Midva imava sicer tudi čoln, ki bi nama sicer prišel prav, saj je tam menda precej otočkov, a ga letos zaradi majhnega otroka najbrž ne bova vzela s seboj. Imela pa sva ge pred dve,a letoma na Murtru in je bilo super.

Najini prijatelji imajo fantka starega prav tako kot mi našo punčko 6 let in še še sedaj punčko, ki je stara malo več kot leto. V Tkonu, v tem penzionu so bili že dvakrat zaporedoma in gredo tudi letos. Njim je full všeč. Pri g. Musceti so se in mi prav tako zmenili, da bomo imeli polpenzion (zajtrk + kosilo), za večerjo si bomo pa v kuhinji kaj malega skuhali ali pa bomo šli v vas na pizzo ali na kakšne ribice. Pohvalila sta tudi njihovo kuho (žena namreč zelo dobro kuha) in dostikrat so imeli na jedilniku tudi ribe. Prav tako imajo domače vino, olivno olje, suhomesnate izdelke.., kar se lahko kupi tudi za domov. Zelenjavo pridelujejo sami na vrtu, tako da mislim, da nam prav nič ne bo manjkalo. Pa še cena je dostopna. Mi smo najprej premišljevali, da bi šli v enega od apartmajev, ki jih ponuja, pa sem na koncu ugotovila, da se mi glede na ceno ne splača. Bolje, da mi uživamo in naj kar drugi delajo za nas, ne? Vidva pa še sploh, ko imata majhnega otročka. V katerem apartmaju pa boste vi?
Ja zelo faj je, če imate čoln, sicer ga pa imajo tudi tam in se lahko za kakšen izlrt verjetno tudi zmeniš.
Bomo videli.

Lep večer želim.

Kaj ko bi prešli na zasebno dopisovanje in si izmenjali e-mail naslova?

Ni problem, sporoči!

l.p.

OK, moj mail je: pts@pinkponk.com

New Report

Close