Najdi forum

Spoštovani

stara sem 20 let in živim sama. Imam težavo da se mi dobesedno skoraj vsako noč pojavljajo paralize spanja, ki so vedno nekako povezane z spolnostjo. Torej zbudim se sredino noči (ponavadi med 2-4 uro zjutraj) odrem oči, ne morem se niti za milimeter premaknit potem pa začnem čutit dotike po telesu, otipavanje, včasih tudi kaj slišim vendar bolj redko, vedno pa so prisotni dotiki. Primer od včeraj: spala sem na levem boku, se nenadoma zbudika in zagledala ob sebi moško postavo ki je hitro vstala in šla na drugo stran, torej za moj hrbet in me od ozadaj začela otipavati po trebuhu, prsih in … ja saj veste … Po cca 30 sekundah se je vse nehalalo in ko sem se uspela končno premaknit in sem vstala iz postelje sem začutila močen cigaretni vonj od nikoder (sama nisem kadilka in nikoli bila, bila sem sama v stanovanju, vsa okna zaprta).

Zakaj pri božji volji se mi to dobesedno kar naprej ponavlja ? Kolikor vem me v nikoli noben ni spolno zlorabljal v življenju. In paralize spanja se mi ponavljajo ne glede na pozo spanja (ker pravijo da se samo ko spite na hrbtu), no meni se v kateri koli poziciji. In neglede na to ali sem pred spanjem jedla pika, gledala TV ali telefon, brala knjigo oz. karkoli že. Vedno brez izjeme se pojavi karkoli že počnem pred spanjem. Ne jemljem nobenih zdravil.

Zakaj se to dogaja in kaj naj storim ?

Lep pozdrav