Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ospen 1500 tik pred punkcijo

Ospen 1500 tik pred punkcijo

Prosim za nasvet!

Pravkar sem prišla od zdravnika. Angina ( vneto grlo) predpisan recept Ospen 1500. Pravi da moram biti zdrava pred punkcijo, ki naj bi bila 19.11.2006. Zdaj pa me zanima ali je to sploh normalno da zdaj vzamem ospen 1500? Če sem že včeraj dobila injekcijo da mi nebi kateri folikl počil. Jutri imam spet ultrazvok. Grlo pa boli. Kaj naj naredim? Ali to škoduje foliklom?

Pozdravljena Giga !

Tudi jaz sem imela v postopku angino. Na folikle baje nič ne škodi. Vendar antibiotik lahko jemlješ do transfera potem pa moraš prekiniti, takšna je bila moja situacija in sem antibiotik jemala do transfera potem pa nič več.

LP

Ajša

kokr jaz vem, pa moraš vedno antibiotik jemat do konca, kot ti ga zdravnik predpiše,ker če ne pol samo večjo škodo narediš. ne vem, stara šola, mogoče, pa je zdaj že to drgače. enkrat pred leti sem jaz isto imela podobno sranje in so mi zato raje predpisali ene antibiotike, kjer sta v škatli 2 tabletki in to sem vzela in je bilo vse ok

Javljam vam da sem danes bila pri ginekologu na ultrazvoku in mi je povedal da naj kar naprej jem, ker nič ne vpliva na folikle.

Ajša 73 pa je potem uspelo??

Pozdravljena Giga !

Ne ni mi uspelo. So pa punce rekle, da so bile bolne in so mislile, da ne bo nič iz tega pa jim je uspelo. Meni so po transferju rekli v MB, da ne smem jemati nobenih antibiotikov. Do transferja lahko, po njem pa več ne.
Ne sekiraj se in bodi čimbolj mirna.

LP

Ajša

New Report

Close