Najdi forum

Zanima me če veste za kakšno gostilno kjer se dobro je, kjer imajo živo glasbo in da ni predrago.In da je iz Ljubljanske kotline.
To sprašujem zato, ker se v službi menimo kam bi šli na nekakšno prednovoletno zabavo.

Micka, Litijska cesta, Ljubljana.
Pleses lahko na narodnjake.:-)
Seveda je se veliko gostiln s tovrstno ponudbo, vendar moras vprasati za zvrst glasbe, s katerim zabava druzbo ansambel…
Moras pa pohiteti z zbiranjem informacij, ker so rezervacije za novoletne zabave ze v hudem teku 🙂
LP!

Nisem mislu narodnjakov.Stari smo pa od 35 naprej.

Mislu sem gostilno, ki prireja zabave za firme ali poroke ( recimo Kovač na Količevem ali Majčev Dvor v Jaršah ), ki imajo živo glasbo ( ponavadi dva z sintesajzerjem ), ki prepevata slovensko, južnaško in tuje zimzelene).Nisem mislu kakšne zelo poceni varijante, to sem samo tko reku ampak spet pa ne kakšne prestižne.
Smo klical h Kovaču pa imajo med vikendi do konc leta že vse rezarvirano.
Ne bi pa hoteli iti v kakšno picerijo kot prejšno leto.

Mi smo imeli enkrat neko srečanje v Via Boni – v posebni sobi, plesali smo pa tam, kjer je muzika bila. Hrana dobra, muzika je bila tudi, le malo prostora je bilo.

Smo bili pa tudi v Motelu Medno – je prenovljen – hrana solidna, muzika pa malo manj – sintesizer – one boy band. To je bilo maja, tako, da ne vem, kako je sedaj.
LP
C.

Morda gostilna Kresnička v Kosezah?

lp
Modra

Kaj pa kakšna turistična kmetija. V okolici Ljubljane jih je kar nekaj in cene so zeloo ugodne oziroma bistveno manjše kot v Ljubljani.
Mi smo bili to soboto na Martinovanju Na turistični kmetiji pri Lazarju in nas je prišlo komplet s hrano in pijačo na osebo 4000.00. In smo rezarvirali še za novo leto
Tel. 01 52 81 862 ali gsm: 041 807 146 g. Milan

Imajo pa sobo za cca 80 ljudi.

Kaj pa če bi poskusili v gostilni Pečarič na Vrhovcih ali pa na Šternu JežicA

Ali ima kdo kakšen pameten predlog, kako preživeti silvestrovo sam? Otroci grejo po svojem in kaj narediti? S kom nazdraviti in si zaželeti srečno novo leto? Kako boste vi dočakali novo leto, ki ste tudi sami? Hvala za kak pameten predlog!!

me- 5 odraslih, polnoletnih in umirjenih (!) deklet je šlo zadnjič na prednovoletno večerjo k Marinšku, v Naklo.
Ampak te barabe so nas zapeljale v skušnjavo, grdobe grde:-)
Imeli so tako dobro živo glasbo, pa toliko norcev, ki je želelo z nami plesati, da smo bile dobesedno prisiljene, da smo ostale do zgodnjih jutranjih ur.
Doma so nas pa možje čakačli z valjarjem v roki.
In nihče ni verjel, niti razumel, da so bila vrata skorajda zaklenjena, da nismo enostavno mogle ven.
Tako.
Če se žene ne bojiš preveč /še najbolje bo, da jo vzameš s seboj/, potem ti svetujem, da se zapeljete do tja.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Ja, na dobre ženske se vedno prilepi polno tistih “norcev”! grrrrrrrrrrrrrrrrr!

New Report

Close