novoletna zabava
Mislu sem gostilno, ki prireja zabave za firme ali poroke ( recimo Kovač na Količevem ali Majčev Dvor v Jaršah ), ki imajo živo glasbo ( ponavadi dva z sintesajzerjem ), ki prepevata slovensko, južnaško in tuje zimzelene).Nisem mislu kakšne zelo poceni varijante, to sem samo tko reku ampak spet pa ne kakšne prestižne.
Smo klical h Kovaču pa imajo med vikendi do konc leta že vse rezarvirano.
Ne bi pa hoteli iti v kakšno picerijo kot prejšno leto.
Mi smo imeli enkrat neko srečanje v Via Boni – v posebni sobi, plesali smo pa tam, kjer je muzika bila. Hrana dobra, muzika je bila tudi, le malo prostora je bilo.
Smo bili pa tudi v Motelu Medno – je prenovljen – hrana solidna, muzika pa malo manj – sintesizer – one boy band. To je bilo maja, tako, da ne vem, kako je sedaj.
LP
C.
Kaj pa kakšna turistična kmetija. V okolici Ljubljane jih je kar nekaj in cene so zeloo ugodne oziroma bistveno manjše kot v Ljubljani.
Mi smo bili to soboto na Martinovanju Na turistični kmetiji pri Lazarju in nas je prišlo komplet s hrano in pijačo na osebo 4000.00. In smo rezarvirali še za novo leto
Tel. 01 52 81 862 ali gsm: 041 807 146 g. Milan
Imajo pa sobo za cca 80 ljudi.
me- 5 odraslih, polnoletnih in umirjenih (!) deklet je šlo zadnjič na prednovoletno večerjo k Marinšku, v Naklo.
Ampak te barabe so nas zapeljale v skušnjavo, grdobe grde:-)
Imeli so tako dobro živo glasbo, pa toliko norcev, ki je želelo z nami plesati, da smo bile dobesedno prisiljene, da smo ostale do zgodnjih jutranjih ur.
Doma so nas pa možje čakačli z valjarjem v roki.
In nihče ni verjel, niti razumel, da so bila vrata skorajda zaklenjena, da nismo enostavno mogle ven.
Tako.
Če se žene ne bojiš preveč /še najbolje bo, da jo vzameš s seboj/, potem ti svetujem, da se zapeljete do tja.