Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom novogradnja – priklop elektrike in vode

novogradnja – priklop elektrike in vode

Pozdravljeni.
Rabila bi okvirno cifro koliko stane priklop elektrike in vode, ki sta že speljana do hiše, papirji so urejeni, tako da sedaj bi radi, da nas uradno priklopijo na elektriko in vodo, pa nas zanima kakšni so še ti ‘zadnji’ stroški pred prihajanjem mesečnih položnic???
Se je kdo v zadnjem letu ukvarjal s tem in ima morda približne cifre v glavi – koliko bomo odšteli Elektru in Komunali??
Hvala!
bibibibib

Pri Elektru Celje za preklop iz ‘gradbenega’ na običajni štrom 25 eur. Pri tem, da je bil štrom že na parceli, števec z omarico pa tudi. Če tega še nimate, bo cena druga.

Voda, ko je na parceli in jo lahko točite, je pa to to. Pač položnica glede na porabo.

Pozdravljeni,

Izvajamo elektro inštalacije in v kolikor boste potrebovali izvajalca inštalacij, gradbeno elektro omarico, polaganje dovodnega kabla, postavitev glavne elektro omarice…me prosim kontaktirajte oz. mi pošljite kontakt, da se lahko pogovoriva o ponudbi. Zagotavljam vam konkurenčno ponudbo in kvalitetno izvedbo del.

Hvala in lep pozdrav.
K.B. GRIFON
Boštjan Knez s.p
041 749 902

Zdravo

Jaz bi samo priporočal Boštjana, ker je res v redu, svetuje, se drži dogovorov ter pripravljen poslušati kaj stranka hoče pa še cenovno konkurenčen…
Meni je ta mesec zaključil grobo elektroinštalacijo, pred cca 2 meseci uredil pripravo za gradbeni priklop, na jesen pa pride še fino montaža elektrike…

lp, Zoran.

priklop vode cca 500€,

priklop eektrike po novem cca 700€

New Report

Close