Najdi forum

nosečnost

Spoštovani,

menstruacijo bi morala dobiti v ponedeljek, vendar je še vedno ni. Naredila sem že dva testa (clearblue), oba sta bila negativna. Zanima me, če obstaja verjetnost, da bi bila kljub temu noseča, pa mi test tega še ne pokaže?

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,

Barbara.

Verjetnost je večja kot 0 vendar je majhna. Vsekakor bi lahko zanosili kasneje in test ima pač svojo občutljivos, ki ni neskončna. Torej, počakajte še en teden, nakar bi moral biti test pozitiven, če gre za nosečnost. Sicer pa je razlogov za odsotnost menstruacije veliko, kar zahteva najmanj pregled pri ginekologu. Na splošno sama odsotnost menstruacije ni nevarna, zato lahko počakate na pregled tudi nekaj mesecev vkolikor seveda ne gre za nosečnost.

Na spolovilu so se pojavile izbokline, ki so tanke , visoke okrog pol centimetra in bele barve.Zanima me če gre za bradavice in kako se odstranijo Hvala

Draga Marija,

naročite se h ginbekologu, saj sprememb na koži ni mogoče ocenjevati dopisno. Možno pa je, dagre za genitalne bradavice, ki se jih da odstraniti na več načinov, o čemer pa se boste dogovorili z zdravnikom neposredno.

New Report

Close