Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje nosečka-kreme za sončenje

nosečka-kreme za sončenje

zdravo

sem na začetku nosečnosti, pa me zanima, če se lahko mažem z vsemi kremami za sončenje. namreč imam eno z karotenom….

hvala

Ne vem, če lahko ravno z vsemi, jaz bi šla kar v lekarno vprašat.Sicer pa čim manj sonca, bo še najbolje.

jaz bi se mazala samo z najboljšim=čim manj konzervansi, umetnimi vonji, barvami, sredstvi za vpijanje ipd.
predlagam ti kremo od Welede, faktor 20, drugače pa se čimbolj izogibaj vročine in sonca med 10 in 18 uro

Tudi sama sem uporabljala Welede in je bilo vredu.

Mojo prijateljico pa skrbi, ker se je očitno premalo mazala in bila preveč na soncu, in jo je opeklo. Pravi da ne ve, kao se je to njej lahko zgodilo in zdaj je čisto iz sebe, ter komaj čaka do pregleda pri dr.
Sama ne vem kaj naj ji rečem. Za kožo sigurno ni vredu, ker je bolj občutljiva na trebuhu, kaj pa z otrokom pa ne vem.

Meni so v lekarni rekli, da se lahko mazem z vsemi kremami, predlagala pa mi je otroške. Drugace pa cim manj sonca.

Ma jaz uporabljam Oriflamovo.. naravno in ne predrago… 🙂

Jaz pa uporabljam od dr. hauscha, naravno, brez vseh dodatkov in vedno v senci….

Oriflame ni ravno naravna krema, četudi se tako predstavljajo-sem včasih uporabljala, tako da poznam proizvode….samo poglej vse tiste peg 100 in podobne kemije…to pa ravno ni naravno, kajne?

New Report

Close