NLB-kaj storiti
Vprasanje!!
Na mojem Tr, ki sem cakala neko nakazilo se pokaze vsota denarja katerega sem mislala, da gre za to pricakovano nakazijlo. Kaj sem storila: To vsoto, ki ni velika sem dvignila in lepo ves cas mislala, da gre za moje pricakovano nakazilo. No kot vsak torek sem tudi ta teden dobila po sms-u obvestilu o stanju na TR, ki mi je kazal – to nakazilo, ki sem ga dvignala. Zdej mi pa prosm povejte, banka me terja naj takoj poravnam ta minusd, ki se je se preden sem sploh dvignala denar kazal za +. jst mislim, da so to oni krivi in kako jim naj zdej jst ta denar nakazem, ce sem ga pa ze porabila in zdej mi upostevajo zamudne obresti. SAJ JE TO BILA NJIHOVA KRIVDA, da e je denar znasel na mojem TR. naj vam se povem, da je znesek slabih 40.000SIT in da sem student, ki pa ne moremdokler ne dobim tisteg denarja nakazanega na TR poravnati ta minus, ki sploh ni bil po moji krivdi prikazan na ekranu. Kaj naj zdej storim?LP
Napiši jim dopis in opiši dogodek-pripetljaj, ki se ti je zgodil in jim jasno in glasno napiši, da so za nesporazum krivi kar sami, tako se boš po vsej verjetnosti rešil kakšnih zamudnih obresti, ker tako in tako ne bodo znali problema rešiti. Saj sam veš, da imajo še sami s seboj velike težave, kaj šele z našimi TR in ostalimi računi.
lp