Najdi forum

Kako si debele ženske negujete mednožje?
Med zamaščenimi stegni, cele dneve in noči? Ko imate vso stisnjeno češpljo……….že kar črno kožo.
Kako si negujete kožo med nogama? Ko se vse drgne, nič ne diha?
Seveda lahko odgovori tudi kakšen debeluh.

Jaz sem bila do spomladi zaraščena kot medvedka in potem sem shujšala,se zmavžala s kolofonijo in šele potem videla,kakšna lepotica sem v bistvu.Edina slaba stvar pri tem je,da mi je ušel moj jamski človek.:)))

p.s.Mal si nesramen/na,ane? 😉

haha hihi http://www.youtube.com/watch?v=A4EKFaX3aOI&feature=related

Nisem nasramna. Tako pač je.
Hočeš nočeš – to je zakon narave.

Mene moti, ker moram biti pozimi ful oblečena in se nič ne “lufta”. Kako debeluške in debeluhi vzdržujete kožo med nogami?
Zajebancija bi bila, če bi vprašala, kako lahko izvajate oralca?
Evo! Pa me to ne briga!

pa maš sploh joške, al si ravna ko ploh???

sočne in zrele češplje so zlo slastne, ne pa suhe posušene češplje :))))

ti pa maš erotično fantazijo posebne sorte. če je ne bi mel(a), ne bi takih stvari sploh spraševal(a)

čuj stara ne skrbi za nas debele, morda imamo boljše porihtano tam spodaj in v glavah kot ti pikada…si pomislila morda, da ima katera/i montirano klimo tam spodaj in se vse lepo fino lufta?

Si pa ena kura, brigaj se za svojo pofcanko, ne pa za tuje!

Saj se brigam za svojo. Težave imam zdaj pozimi, ko je vsa zadihtana. In komaj čakam, da sem doma, da se lahko razkomotim.

Zato sprašujem, kako si debeluščki urejate to – ko imate res ves čas vse skupaj zbito.
Ko se zvečer razkoračite pod tuš – saj se vam morajo prikazat nebesa?

Samo to en klinc pomaga, ker je potem spet vse brez “lufta”!

posluši ti “debeluharica”

veš tiste ki imamjo7imamo kak kg viška imamo možnost to spremenit,tako da bo potem tud za mednožje ok.

tebi,ki pa manja nekaj(oz.kar precej) koleščkov v glavi pa itak da ni več pomoči.

skuliraj se bejba,pa se raje spravi k delu,če ti je dolgcajt.

zato imamo ventilatorje tam spodaj… da lahko diha…

Si mal čudna, veš, a vseeno. Sem ženska in ti lahko povem, da je “češpla” pri bolj polni ženski precej privlačnejša (polna, napeta) kot pri suhi. Sem včasih bila bolj polna in zadj sem suha in še najbolj se je “posušilo” mednožje – s tega stališča mi je tud jasno, zakaj toliko silikona tud tam spodaj. Oboje pač ne gre.

Koliko si pa čist, pa ni odvisno od postave, temveč od higiene.

Včasih si bila bolj polna in mlajša. Zdaj pa si starejša.

A mene nobena ne razume?? Gre se zato, da tam nič ne diha koža. Koža rata grda – temna, vse se ves čas stiska.

Kako vzdržujete en primeren videz? S pudri? Al se vam skoz drgne ta koža?

Pa rečte kar hočete – ni gli apetitlih za videt!

In zdaj spet ne zajebavam! A vas nič ne srbi? Ker koža ni na luftu? A se 100x na dan usedete na široko?

Daj tupatam noge narazen, pa bo tvoje spolovilo spet prišlo do sape.

Kaj koga briga moje podvozje?Čeladarca ali mravljinčarka?Vedno lačna ali sita?Diha ali je že v komi zaradi pomanjkanja kisika?
Debeluharca praviš,da si shujšala,v drugem in tretjem postu si bila nazaj debeluharca?Zato ne nakladaj…,ker sem te dobila na laži!

primitivci !!!
ženska vas je samo vprašala nekaj , kar je res ; pri debelejših ženskah pač koža res ne diha med nogami; ker odvečna maščoba stisne spolovilo;
+ zimska oblačila , kot so žabe , tople hlače , vse samo še poslabšajo in se lahko , zaradi pomanjkanja kisika , razvijejo glivice , bakterije….
Moj nasvet je ,da se redno umivaš ,zelo pomaga CHILI MENTOL, milo za higieno spolovila , ki ti da občutek svežine…NOSI BOMBAŽNE SPODNJE HLAČE, bombaž prepušča zrak !!!! Uporabljaj čim manj žabe , saj tudi pri suhih ženskah spolovilo smrdi zaradi najlonk !!!!!
Pa shujšaj , če se le da….je bolj zdravo za cel organizem.
Bedake tukaj sploh ne beri, so očitno zafrustrirane nepismene babe….
Vse dobro ti želim in veliko dobrega počutja

mogoče ti kako drenažo nardijo, kakega gradbinca pokliči al pa shujšaj – kr ti bo lažje

kok nagnusno, fuj

New Report

Close