Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu vgradne pečice?

Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu vgradne pečice?

Na kaj je res treba biti pozoren pri pečici? Znamka mi ni važna, rada bi čim ceneje prišla skozi, ker menjamo ogromno stvari v stanovanju. Povem naj še, da ne pečem prav dosti – vsak 3. dan kruh in 2x na mesec kako pecivo. Kaj mi priporočate – čim ceneje, ampak da bo še vedno dobro?

Bodi pozorna, kako velika je pečica od znotraj. Jaz sem se tako zafrknila, ker nisem bila dovolj pozorna in imam sedaj manjšo Zanussijevo, kot je bila gorenjeva.

Zanussi je bolj poceni,pa v redu peče. Ima malo “nižje” temperature, sicer pa peče ok.

Notri naj bodo čim bolj gladke površine, da bo čim enostavnejša za čiščenje. Moja ima nekaj malega avtomatike, lahko nastavim čas pečenja in tudi zamik začetka pečenja. Zamika začetka pečenja skoraj nikoli ne uporabljam, priporočam pa ti, da si kupiš takšno z možnostjo nastavitve časa pečenja. Zelo fajn je tudi, če ima zgoraj žar in pa ventilator. Pa seveda naj ima dovolj izolirana vrata, da se ne bo kakšen mali opekel, ko se jih bo dotaknil.

Garancija 5 let.
Cena rez. delov!!!!
Gorenje!!!

New Report

Close