Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Mustela-pena za temenca

Mustela-pena za temenca

Je kateri tulil ob nanosu pene na glavo? Že 2-krat je bilo enako.

Naša je kot dojenček začela močno jokat ko je samo zavohala mustelo. Še danes ko ji umijem glavo znori. Še dobro da je pri koncu, ker je ne kupim več!

star je 1 mesec, temenc precej. S čim naj nadomestim? Peklo naj ga ne bi, ali pač?

Ne rabiš Mustele. Vsak drugi dan ga namaži z olivnim oljem po temencih, pusti čez dan, nato pa se okopajta. Temece bodo kar same dol letele. Sicer pa če so trdovratne, do 5 m bodo sigurno vse odpadle. Počasi in uživajte z otroci!

Prejšno sredo sem pri tamali opazila temence. Stara je 6 mesecev.

Poklicala kolegice, vse so mi svetovale to peno. Jo kupila in zvečer probala. Tamalo dala spat in šla vn. Me moj kliče, da se že pol ure daje iz kože, pridem takoj domov, ona zaspi. Rečem OK. Čez cca pol ure se spet premetava, jo moj dvigne in vse vse kar je pojedla čez cel dan IZBRUHA!!!

Potem
se končno umiri in zaspi.

Naslednji dan je proti večeru spet po mal bruhala oz. polivala.

Bili smo sigurni, da je kj drzga blo. Dons smo ji spet umil glavo s to peno, zadeva podobna, samo da ni bruhala. Nikakor ni mogla spat, skos se premetavala, vrtela… Ob 22.30 sm ji šla glavo še enkrat oprat in jo namazala s hladilnim mazilom, ker ne vem več kaj nj druzga.

Drugače uporabljamo in milo in mleko od MUSTELE, vse ok, razen tega. 🙁

Bibifloa, nehaj uporabljati. Že za tri vem, ki niso prenesli te pene. Je agresivna. Žal.

No, jaz sem uporabljala samo olje proti tej nadlogi, pa je bilo čisto ok. Za Mustello nisem niti vedela…Zakaj bi matrali dojenčka?

meni je tudi zdravnica svetovala mustelo glede pikic po obrazu, ne vprašajte kakšen jok! sm sam dvakrat probala pa je blo trikrat hujš kot prej, tk da ne hvala mustela!

verjetno sploh ne rabim omenjati, da je ne bomo nikoli več probali.

celo noč nismo spali, sredi noči smo malo kopali….
danes je imela že vročino 39,8!!! drugače zelo vesela, razigrana, je in pije…vse ostalo ok, razen vroča kot pečka!

sporočeno uvozniku, poslan link
Mustele se niti dotaknem ne več

New Report

Close