Najdi forum

Motivacija za vsak dan!

Way to go Štefka! 8) Čestitam. Zdaj pa z polno paro naprej. Maia uno sodelavko pa pusti. Naj opleta z goflo, če hoče. Jo sam presliši. Taki ljudje so najveretneje sami zateženi, ki jim je nek presežek, ko lahko sikajo drugim. Moj mlajši brat m8 pogosto, čeprav v hecu reče ‘špehec’. A vem, da to nima nič opraviti z mojo postavo, ker to govori tudi mlajši sestri, ki je bolj suhcena. Kaj čmo, pobu je dolgčas in že od nekdaj rad provocira. Držite se!

Uooouuu Štefka. Bravo! Sedaj bova skupaj napadali šestico z veliko vmesnimi postajami.
Zares sem vesela za vsako, ki prestopi neko mejo, ki si jo postavi.
Bravo punce!

Štefka bravo še z moje strani!
Mene pa najbolj zmoti, ko kdo (vedno oseba zenskega spola ;)) opazi da te je manj skupaj, pa ti tudi rece, nato sledi vprasanje: kaj pa delas, in poves bolj na skromno svojo strategijo, potem pa sledi predavanje o tem, da to pa ni ok, ce jes to in to, cesa sploh ne smes in kako se pa res pravilno hujsa, ter te opomni da se vecina itak nazaj zredi in bla bla. 🙂 kot da nimam izkusenj! Seveda se pa cuti iz katerih ust pride iskrena pohvala, vcasih tudi dobronerna opazka in iz katerih zgolj zavist ali skodozeljnost.
Imam dober obcutek, da smo tu gor, v druzbi iskrenih.

Porocilo: hrana lepo zmerno, kaksen grizljaj dodam tu in tam, kadar sem res lacna, sicer pa pridna. Uspeva mi jesti okoli 18h zadnji obrok. Obcutek bolj praznega trebuha ostaja. Res pa upam da bo potrjeno tudi s strani tehtnice v pon.

Hej!
Ta vikend praznujemo rojstni dan, zato lahko to uporabim kot trening, da lahko pojem kar hočem, vendar v zmernih količinah.
V torek zvečer smo imeli za večerjo pico in sem pojedla malo več, kot bi želel moj želodec. Tišalo me je in ponavadi, ko se mi je to zgodilo sem potem izpraznila cel hladlinik, vse sladkarije, ker je bilo v moji glavi itak “brezveze da se sploh trudim, ker sem že zasrala”. Pa sem si rekla, da sem pač malo več pojedla, kar se bo zagotovo še kdaj zgodilo in da ne morem zaradi ene napake kar obupat. In včeraj sem spet jedla normalno, ko sem bila lačna in sem zato ponosna nase, ker spreminjam odziv in spreminjam svoj um.

Mamicadoma, tudi jst prov tko razmišljam. Naprimer, da imamo za kosilo cvrtje, popoldne grizljam ‘cukre’ ker sm mišljenja ‘ da sm itak vse zafurala in da brezveza da se držim nazaj’. Zdaj pa delam tudi jaz na tem, da odstranim te misli in se zadržim glede sladkarij( predvsem čokolade).
Poročilo: prehrana in športanje super, glede pitja dovolj tekočine pa se moram malo potruditi. Ne vem, ali mi tehtnica laže, ali sem res shujšala do 55,1kg.

Mamica doma, seveda si privoščiš pico, to naj bo nagrada. Važno, da se pobereš drug dan in dobro ti uspeva!!
Jaz si jo privoščim redko raje za kosilo in potem zvečer res nič ali minimalno.

Jaz sem danes šla en nov krog, kjer sem eno četrtino poti tekla. Ja počasi mi sede.
Zvečer nisem nič jedla, ker sem grozno napihnjena in se tako tudi počutim.
Lakota bo..čutim.
Lep vikend vsem skupaj!

Uuu Smajli bravo!

Pa Doječa super za tek. Meni je full nerodno tečt zunaj. Smotana sem, vem.

Drugače pa je res to ta klik, ko se zaveš, da v življenju poješ kdaj preveč, kdaj kaj kar ni najbolj zdravo. Pomembno je, da večino časa veš kaj je prav in temu slediš.
Jaz se bojim, da ta teden ne bo uspešen. Jem slatko in uporabljam M za izgovor.

ZVJ kar se tiče teka, ja hvala enako, tudi meni je nerodno. Tečem tam, kjer ni nikogar, sicer se s tekom šele spoznavam. Danes sem si govorila, ko gre ta avto mimo bom tekla, ko gre tale teta mimo bo spet tekla … ja res trapasto. Ampak tako je, z samozavestjo bo tudi to mimo.

ZVJ in doječa!
Jaz sem bila 7 let nazaj na istem! Laufat sem hodila po temi ali po kaksni neobljudeni poti. Tekla in hodila, ker nisem imela kondicije. Pa ti pride v navado, hitreje teces, bolj samozavestno in s casom me ni vec motilo, da me kdo gleda. S casom sem zacela uzivat in sem tekla skoraj vsak dan, tako za sprostitev. 🙂 potem je pa prisla rizicna nosecnost in sem vse skupaj opustila. Ampak bom spet zacela. 🙂 kar vama hocem rect je, da dejta vztrajat par mesecev potem pa bosta lahko rekle ali vama je tek vsec ali ne.

ZVJ in doječa!
Jaz sem bila 7 let nazaj na istem! Laufat sem hodila po temi ali po kaksni neobljudeni poti. Tekla in hodila, ker nisem imela kondicije. Pa ti pride v navado, hitreje teces, bolj samozavestno in s casom me ni vec motilo, da me kdo gleda. S casom sem zacela uzivat in sem tekla skoraj vsak dan, tako za sprostitev. 🙂 potem je pa prisla rizicna nosecnost in sem vse skupaj opustila. Ampak bom spet zacela. 🙂 kar vama hocem rect je, da dejta vztrajat par mesecev potem pa bosta lahko rekle ali vama je tek vsec ali ne.

Danes sem bila zelo pridna pri aktivnosti, naredila sem velik krog, kar je pa še boljše…nisem nič grešila s hrano.
Lačna odhajam spat.
Res so taki dnevi nujni. Zame seveda.
Lepo se imejte za vikend.

Dobro jutro!
Prav je, da se spet malo javim :-))) Vidim, da me vse prehiteva po levi in desni, kot pravi maia, ali pa prvi alt, ena od njiju, s emi zdi, da to uporablja.
Veselila sem se vikenda, že dolgo ne toliko. Planiran je bil aktiven vikend na snegu in še kaj. NO, pa je nekdo zbolel 🙂 IN bomo doma. Ah, ja. Po eni strani sem razočarana, ampak po drugi… Bom lahko brez slabe vesti odkljukaka nekaj opravkov in pospravila kaj “v nulo”. Vedno najdem eno dobro plat..hvalabogu sem taka.

Jedla sem včeraj in predvčerajšnjih veliko več. Kar lačna nekaj.. Včeraj naprimer zajtrk šejk, kosilo solata s piščancem, potem biftek na beljakovinskem kruhu, potem kosilo doma meso in regratova solata in še zvečer ostanek regratove solate z jajcem in košček kislega kruha. Ha? Kaj pa zdaj. Še vedno sem šla lačna spat, hahahaha. Ampak toliko da veste in da vem tudi jaz, da jem veliko. Sicer količine niso take kot prej, daleč od tega, ampak skoz lačna.

Tehtnica bo vseeno usmiljena z mano, to sem skoraj ziher.

Kako ste ostale? Prvi alt, maia, Bralka, Matruška? Naj vam vikend nameni malo prostih minut za kukanje na forum 😉

Lepo soboto vsem!

Dobro jutro vsem! Veselim se tega vikenda, ki bo končno prinesel premik ure na poletni čas. Čaka me ogromno opravkov, pa nič hudega, ko bo opravljeno, bom zadovoljna.
Kar se tiče hrane, sem kar zadovoljna. Sladkega praktično nič, tudi pri OH zelo pazim. Gibanje še pride na vrsto.
Bralka, prvi alt, kako sta vidve, vse ok?
Lep vikend vsem, jaz moram kar zagrabit, da bo kaj postorjenega.

Štefka mislim da je normalno da pride nekaj dni lakote, sploh ce si imela prej super dni, ko si z lahkoto jedla manj. Zdaj samo previdno, da ne jes traparij, v navalu lakote. Lepo si postrezi kvalitetne obroke, ceprav malo vec, toliko da se lakota spet umiri, in nos lahko nadaljevala. Pa upam da se kmalu pozdravite.

Jaz sem bila vceraj pridna, a tudi z namenom, danes imamo rd in hitro bo kak cevapcic vec v ustih, kot bi bilo potrebno. Bom pa poskusila kot ste ze same napisale, da vseeno ne popustim na celi crti in zvecer pojem nekaj lahkega.

Lep vikend vsem. Jaz pa za lonce danes, namesto za ekran.

Sem čisto v drugih zadevah, adrenalina zvrhana mera, pojma nimam, kje in kako sem s hrano, čeprav se kdaj opomnim, da mi ne bo žal, ko se “vrnem” v običajne tire….
Držite se, pa saj ste maximalno pridne…. kmalu bom spet z vami. Lep vikend!

Mene sicer ne daje lakota, ma pa zato sladkosnednost. Se moram kar potruditi, da se zadržim. Včeraj sem sicer pojedla malo dorine z stevio. Je malo bolje, a me še vedno ‘meče’. Ostalo glede prehrane pa vse šima, gibanja in pitjz tekočine je pa tudi dovolj. Upam, da bo v ponedeljek lep rezultat na tehtnici.

Štefka ni glih tolažba ampak moj teden je katastrofa. Vsega preveč. Edino kar je res je to, da sem vsaj migala dosti. Skoz lačna še najbolj sladkarij 🤔😒

Ne se sekirat. Tudi moja prijateljica ni niti opazila mojih -20kg, samo jaz sem jo kar “nadrla”, kako jo ni sram, da tud blekne ne, da me je končno malo manj!
Eni ljudje so pač taki, nimaš kaj.
No, je pa opazil Kralj ulice pred našim Hoferjem, takrat mojih -20kg, mu dam vsakič kak €, on me pa gleda “ti, tebe je pa nekaj manj”… Se mi je ful fajn zdelo :)))

Zdaj sem na 77,3 :)))) In zdaj bo šlo ene 2 tedna malo gor, malo dol, ampak nima veze, glavno da gre na koncu dol 🙂
Zdaj itak vsi opazijo, koliko sem shujšala, ker iz konfekcije 50/52 na konfekcijo 40/42 se pa konkretno pozna. No, tista moja prijateljica ima še vedno težave s tem… Eni ljudje so res čudni.

Zakaj se odrekaš sladkarijam? Jaz jih jm vsak dan, veliko veliko manj kot prej, res en košček, ampak ta košček pa vsak dan. Če bi se odrekala, bi se mi 1x samo strgalo in bi verjetno masakrirala celo slaščičarno!
Vse ostalo, kar si naštela, da si pojedla,se pa meni zdi grozno malo. Bučka nima nič kalorij, paradižnik tudi ne, zelenjava ima tudi zelo malo kalorij in še vsega tega si pojedla komaj kaj. 3 jagode za malico so tudi komaj kaj in šefla juhe nima niti 100kcal. Od vsega, kar si naštela, si jedla edino za zajtrk.
Premisli, če res poješ samo tako malo, ker mogoče se ti zaradi lakote pojavlja večja potreba po sladkem.

Hvala za skrb. Bom malo bolj pozorna glede prehrane. Možno, da imaš prav.

New Report

Close