Maia, jaz bolje da ne začnem jest. Se ne bi ustavila 😂😂. No, to sitnobo razumem. Imaš vso pravico. Samo dihaj in zdrži.
Jaz sem prišla domov v dišeče stanovanje. Mož je pekel piščanca… Zdaj mi je pa hudo. Cel dan v službi pa ni bilo problema 😂. Saj bo. Jaz sem tudi že pred TV. Še tale rokomet preživim in bo. Mogoče bi bilo pametno it na sprehod? Najraje bi šla pa spat…
Konkretna hoja je za mano in še 3/4 kupa je polikanega… jeee. Seveda sem lahko dobre volje, saj sta tableta in hoja hvala Bogu odnesla glavobol. ☺
Res je, plavanja za danes nisem planirala. Tud jaz bi se težko ustavila, če bi zdajle začela jest. Bom pa verjetno pred spanjem popila jogurt, da bom boljše spala. Pa veste kaj, sem opazlia, da tale luna tud na tste vpliva, ki so danes normalno jedli, …..so tud oni sitni… 😂
Zdajle nisem imela časa nič razmišljat, sem bila na eni tekmi, v živo in sem še tako polna adrenalina da sploh nisem lačna. ✌
Sicer se pa z delom in dogajanjem kar dobro zamotim, če počivam, pa hitro pridejo misli “pa kaj je men tega treba”… in se prepričujem, da je to dobro za zdravje. 😊
Ej, zmagale smo, jessss.🖒
Hvala maias in Štefka, za podporo in družbo. Zdaj pa na pivo, ane Štefka?😆
Dobro jutro in čestitke za izpeljan post!
Ni mi bilo lahko, se pa preživi.
Zanimivo kako pogrešam hrano, kadar vem, da je prepovedana. Sicer jem, ko je na voljo in ne razmišlham o tem koliko časa je minilo od zadnjega obroka.
Tehtala se bom kobec meseca, pa da vidimo. Trenutno zaradi M teža ni čisto realna.
Lep vikend vsem.
Dobro jutro! Jaz se vam pridružim naslednjega. Moj glavobol se je poslovil samo malo še čutim neke napetosti v temenih. Sem pa vseeno šla včeraj na telovadbo in mi je prav pasalo eno uro miganja. Ja, ko gibanje postane tvoj vsak dan potem je super. Jaz imam sicer med tednom krajše sprehode 4 KM, ker več mi ne znese, jih pa probam vsak dan obdržat pri življenju. Kile lepo mirujejo, tako da sem vesela, še bolj pa da cel teden nisem pojedla niti ene čokolade. Juhej. Sem še pri zmanjševanju obrokov. Zdaj prakticiram mešane solate za večerjo. Sine in mož sta navdušena, hčeri pa ne…
Dobro jutro! Jaz se vam pridružim naslednjega. Moj glavobol se je poslovil samo malo še čutim neke napetosti v temenih. Sem pa vseeno šla včeraj na telovadbo in mi je prav pasalo eno uro miganja. Ja, ko gibanje postane tvoj vsak dan potem je super. Jaz imam sicer med tednom krajše sprehode 4 KM, ker več mi ne znese, jih pa probam vsak dan obdržat pri življenju. Kile lepo mirujejo, tako da sem vesela, še bolj pa da cel teden nisem pojedla niti ene čokolade. Juhej. Sem še pri zmanjševanju obrokov. Zdaj prakticiram mešane solate za večerjo. Sine in mož sta navdušena, hčeri pa ne…gremo naprej, z malimi koraki se tudi daleč pride. To leto bo moje!
Točno to sem včeraj razmišljala maia. Ne gre se toliko za to, da fizično ne ješ…to se preživi. Ampak ta občutek me je naenkrat prevzel. Da mi je žal, da ne morem jest, ker je tako fino. Da bo večer ne bo tako prijeten, kolikor bi bil, če bi še kaj dobrega pojedla.
In ravno zaradi tega občutka bi rada še kdaj bila na postu. Da ga malo bolj raziščem… Zanima me, kaj je zadaj.
Hrana je itak naša nuja in jesti je treba, da preživimo. Ampak če je na to nalepljeno še vse drugo, potem je pa težje.
Bravo tebi Maia, včeraj sem čutila, da ti je težko. In si zmogla!
Tud moj vikend je bil pester, čeprav ne tako športen kot Štefkin. Danes sem bila na enem praznovanju in jedla ok. Sem ugotovila, da se mi je očitno skrčil želodec… no, al pa mi podzavest sporoča, da je škoda truda pri postenju, da bi se potem človek prenajedal.
Tehtnica pa je danes (torej 2. dan po postu) kazala 0,6 kgmanj. Kaj pa bo ob koncu meseca?
Jutro punce. Joj meni pa ne gre, pa ne gre dol. Sem pridna zadnji teden, pa kar stojijo kg. Res, da nisem preveč pazila količinsko in sem v času glavobola jedla precej, pa res tudi ni šlo gor. Sem bila kar malo slabe volje zjutraj, ko je tehtnica pokazala enako kot prejšnji teden. Se pa gibam. Včeraj sem poleg sprehoda zvečer tudi pol ure telovadila doma, sem se uredu preznojila. Bom še pridna naprej, samo voljo ti pa vzame ta vaga..držim pesti za vas.