Najdi forum

Modrčki na moških

Pozdravljeni!

Mene pa resno zanima, kaj bi si mislili o moškem, ki bi nosil modrček. Pa ne gre za neko perverzijo, za psihopata, transvestita, geja…normalen moški, povsem hetero, poročen, ki se mu dopade ženski kos oblačila in se v njem dobro počuti. Imam namreč ta problem, sem čisto normalen, imam družino, prijatelje, službo, vsako leto plačam preko 30k davkov, prispevkov in ostalega šrota za nevemkoga, kreditov nebroj, skratka vzoren državljan. Razen banki nisem nikomur nič dolžan, pa še to bom sčasoma nehal bit.

Zanima me predvsem zato, ker je glede oblačil dekletom dovoljeno več ali manj vse, nas pa se gleda postrani pri minimalnih odstopanjih. Neka notranja želja po nežnih in lepih kosih oblačil, ki so nam nedostopna pa obstaja.

Družba je na nek način naštimana na to da ima vsak pravico delat vse kar mu paše, nimam pa občutka da bi bilo kaj takega dejansko sprejeto.

Če v mestu zagledate moškega, ki se mu vidijo naramnice pod majico, je to za vas totalen gnus, vam je vseeno, ali bi dejansko to sprejeli z odobravanjem, ker se nekdo počuti svobodnega?

Škoda je pisat sovražne komentarje na to temo, raje si tisti odprite eno pivo in boste bolj zadovoljni. Zanima me iskreno mnenje.

Hvala 🙂