Najdi forum

Mladi mucki-muce

A ti si vzrediteljica?

živjo žabica…

iz kje pa ste? 🙂 jaz bi enega mucka vzela, če še niso oddani 🙂

Lepo.
Pri hitrosti s katero mladički pri žabici odraščajo, gledajo in sami jedo, jih boš kot kaže lahko vzela že čez 2 tedna …

Simona – sj vem da se ti samo hecaš…al si take narave… k ne ve dokler ne izskusi, vidi,… se prepriča…itd
Nimam pojma, zakaj ima naša mačka samo enkrat na leto mlade…res ne, sem jo že spraševala pa ne da odgovora… pari se pa vedno “ko je čas”, a ima mlade vsako leto isto obodbje…
Ja – fenomen kajne…:)
Pa samo enkrat je imela mladiče take, kot zadnje opisuješ…sem omenila

Simona – Hvala za trud, ki ga daješ…Očitno imaš veliko muck…in meni se tvoji odgovori zeloooo dopadejo…vse lepo ti želim…

In

končno

Nova – Hvala za mail, predvsem pa si edina, ki je odpisala na moj post, tako kot sem pričakovala.

O, jaz sem prav dobrovoljen človek in se zelooo rada smejem in hecam.
Ampak ob tvojih postih in neumnostih, ki jih zraven natresaš, pa je moj nasmeh bolj kot ne grenak.

Imaš prav – mačke so res edinstvena bitja in priznam – tvoja muca je v vseh pogledih FENOMEN …
Le želim si lahko, da mi bo kdaj uspelo vzrediti mačko, ki se bo breznala le enkrat na leto, kotila točno ob istem času, kotila mladiče, ki bodo pri 1 mesecu popolnoma samostojni oziroma pri dveh mesecih tako čustveni, da jih bo potrebno hitro ločiti že pred to starostjo, da ne bodo doživeli travm, da bodo zunaj dobri lovci in v bloku nedolžne ovčke …

Avč, vidim, da imam popolnoma napačno zastavljeno vzrejo ….

New Report

Close