Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija minirim melt

minirim melt

Spoštovani,

naš 5 letnik že 2 meseca jemlje tablete minirim, ker še vedno ni suh ponoči.
Prvi mesec je bil zelo obetaven.Sprva je bil po 3x tedensko polulan, na koncu meseca pa že celi teden suh.
Ampak zgodbica ta mesec je čist drugačna.Več ali manj je vsako noč plenica mokra.Vmes seveda pride kaki dan,ko je suh, ampak takih dnoi je blo res malo.
Kaj bi lahko bil zdaj vzrok takega nenadnega lulanja ponoči?

LP,
Brigita

Vedno najprej pregledamo sledenje navodilom o vnosu tekočin in omejevanju vnosa zvečer. Nato pravilno jemanje (ura, na/pod jezik, že to je lahko razlog za nedelovanje Minirina). V primeru, da je vse tako, kot je treba, lahko podvojimo odmerek.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Samo nekaj me zanima. Napisali ste, da je pomembna ura?Mi vzamemo ponavadi kake pol ure pred spanjem, po 18:00 uri tudi več ne pije. To je ok ali se treba še česa držati?

http://www.lulanje.si/kako-lahko-pomagamo
Minirin je najbolje dati uro pred spanjem,
http://www.lulanje.si/wp-content/themes/minirin/files/kako_naj_pijem_lulam_kakam.pdf

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Vse te linke sem prebrala že prej, kot smo dobili tablete.
Je pa res, da sem to glede ure jemanja tablet pa nekako spregledala. Zdaj je že kar nekaj dni ok, s tem da gre obvezno še ponoči enkrat lulat. Upam,da se nam to čimprej uredi.

Lep večer

Samo to bi pa bilo res hecno, da bi en tak mali nasvetek tako dobro deloval:=)))
No, bomo videli, da ne bo prehitro.

New Report

Close