Najdi forum

masažna tuš kabina

Pozdravljeni!
Prosim vas za mnenje, v kolikor poznate to področje. Opremljali bomo novo stanovanje in zasledila sem infomracijo o masažnih tuš kabinah (z opcijo parne kopeli). Sliši se čudovito… Med drugim jo izdeluje tudi Kolpa san in pa nekaj italijanskih proizvajalcev, kitajski Appollo itn.
Zanima me, ali stvar res tako deluje, ali je zanesljivo, da rečem – vredno denarja? Cene so namreč kar astronomske.
Hvala in lep pozdrav!

Jaz imam Jacuzzijevo in res vse funkcije (turška savna, masaža, slap, aromaterapija) delujejo točno tako, kot je obljubljeno. Če je vredno denarja, moraš pa sama presoditi. To pomeni, da pretuhtaj, če boš vse funkcije res izkoristila. Jaz si (še posebej pozimi) pogosto pripravim turško savno, da malo pogrejem prezeble kosti.

jacuzzijevo – si torej zadovoljna? na tržišču je celo toča čudno poceni zadev, ki so mi sumljive. Najbrž je prava logika, če že kupiš, kupi dobro.
Torej jo nimaš le za okras, ampak stvar lepo koristiš? Kar nekaj ljudi poznam, ki ima masažno kad, pa jo le gledajo, ker jim je škoda vode in še časa jim primanjkuje za namakanje, zato smo ta nakup odpisali. V tuš kabino pa pač stopiš vsak dan in ko si že tam, vklopiš še malo masaže…….si to prav predstavljam?
Hvala za odgovore, si trenutno edini človek, ki tako stvar dejansko ima!

Mi svo vzeli kar preverjeno kvaliteto. Seveda je stala ogromno denarja, ampak nam že nekaj let zelo dobro služi.
V bistvu vedno, ko se tuširam in se mi ne mudi, uporabim katero od funkcij za malce crkljanja. Kaka masaža hrbta z vodnimi curki prav paše.

Ker banje sploh nimamo (se mi zdi nepraktična, ker zavzame veliko prostora, pa še za dolgotrajno namakanje nimam časa), smo se odločili, da bo pa vsaj tuš kabina malo bolj fancy in prilagojena za občasne uživancije.

Drugi razlog pa je, da smo si vedno želeli imeti savno, a za finsko ni prostora, smo vzeli pa tuš s turško.

Evo, enako razmišljamo tudi mi!
hvala za tvoje mnenje in LP!

Živjo, te lahko še nekaj vprašam? Mož je dobil skeptične pripombe, da nama bo kabina s paro dobesedno uničila kopalnico – kam para gre? A po savnanju res sledi dobesedni udar pare po prostoru, ali zadevo zapreš in se pač zadeva utekočini (v kolikšnem času?!).
Mi lahko prosim poveš kako imate to pri vas?
hvalai n LP!

Pri nas je strop iz Knaufa, po stenah so ploščice in v kopalnici je okno – približen oris situacije.
Tuš kabina je precej tesno zaprta, tako da vsa para ostane v kabini. Na stropu tuš kabine pa je ena loputa, ki jo lahko odpreš, če želiš zračenje. Takrat para uhaja ven v prostor in svež zrak v kabino. Jaz imam to loputo vedno zaprto, ker želim kar največji učinek pri savnanju.

Ne vem točno, ampak to loputo bi se najbrž v skrajnem primeru dalo povezati s kakih zračnikom. Pri nas nimamo te potrebe, ker nam para ničesar ne uničuje. Na stropu ni videti niti najmanjše posledice. Sploh pa tu ne gre za kake ogromne količine pare. Po pravici povedano na varianto tvojega moža nisem nikoli niti pomislila. Po mojem mnenju so vse njegove skrbi odveč.

Para se v kabini po prenehanju savnanja zelo hitro utekočini in je v prostor ne udari nič več kot če bi se tuširala z zelo toplo vodo.

New Report

Close