Najdi forum

Mogoče se pa on ne bi hotel ločiti ali pa dati pol premoženja?? Zakaj jo tako obsojate??

čujte jaz nisn kriva, če pa ne boste nehali s to debato bo kdo dobo kako raketo na svojo kočo

se je prav nič ne bojim!!!!!sicer pa to sploh ni narečje milice!!!!ona je iz cvena in govori drugače!!!!!!toliko za informacijo!!!!!

jaz

Trobec je pa ja car…

Jaz pravim, da je kriva čeprav se dela nedolžno ovčko…KRIVA JE!!

Res ni na nas, da sodimo, se manj da obsodimo nekoga..Zivljenje je polno presenecenj in vcasih ne poznamo niti lastnih bratov in sester, le kako bi potem poznali sosede.. Ti Cvenarka eksplicitno trdis, da je Milica kriva.. Sama ves od kod ti to prepricanje in kar se mene tice ga lahko obdrzis zase.

Glede na to, da forumi sluzijo blebetanju, bom odgovoril tebi in vsem tebi enako mislecim v tvojem stilu. Vsaj po nekaterih govoricah je pokojnik slovel kot velik zrebec, ker mu resno delo ni nikoli disalo Zato ni izkljuceno, da kot soseda nisi bila ena od njegovih strank in od zato od tod izhaja tvoje stalisce.. Njen sin ocitno ne pozna svoje matere tako podrobno kot jo poznas ti, pa jo zato spremlja iz zapora!

Glede na to, da ima Milica licenco za upravljanje z helikopterjem in da gleda na zivljenje prekleto poslovno, ne verjamem, da bi tako razmetavala z denarjem kot ji zdaj ocita sodisce.. Pa tud narava uci, da lisica nikoli ne davi v svojem brlogu.. Janko pa je veliko potoval po Hrvaski, kjer je konjereja dobro razvita in tam “razvojaceni branitelj” cloveka “kokne” ze za par sto mark.. In tam ti rojeni brat ne more usmerjat preiskave in zbirat dokazov, kaj sele vplivat na prijatelje med tozilci in sodniki.. Edino kaksno raketico pa lahko kupi, ce jo lokalni “cigani” ravno nimajo takrat na zalogi..

prijatelj,

se strinjam s teboj.Pri vsem denarju,katerega je premogla,bi bilo neumno,da
bi ga dala umoriti na tako trapasto-primitiven način.Pa tisto o,pred umorom,
igubljenih ključih BMW-ja …pa če bi hotela bi ga ‘odstranili’,da ga živa duša ne bi našla.
Mislim,da ni kriva…vemo pa tako ali tako nikoli nič…nobena sodba ni 100% če ni priznanja obdolženca….

Lp

In da dopolnim Prijatelja. Me zanima, kako bi bilo kateri od frfrač, ki se napihujejo zgoraj, če bi garale kot ona in za nagrado dobile vsake toliko časa batine, da bi si hodile v tujino zdravit razbite čeljusti in polomljene kosti? Kako bi se počutile, če bi delale dan za dnem, postavile na noge tako podjetje, se trudile in prenašale žaljivke…..je že res, da to ne daje pravice do ubijanja. A jaz sem prepričana, da Milica ni naročila umora in da ni kriva. Poznam pa vso družino, da ne bo pomote.

Madona, večina od vas pa na tem forumu stoka, ker tastari ni za sabo pokril wc školjke. A vas ni nič sram goflje ene?

Ja gospoda župnika je sodišče takoj obtožilo, ker je pač enenu smrkavcu dal vzgojno, največje lopove in morilce pa oproščajo in jih puščajo na svobodo.
To je naša “pravna” država.

A poznaš tisto?
Šuti baba, drži gobec bu ti došel metod Trobec!

Mislim, da gre za res absurdno primerjavo in nesmiselno posploševanje..Eno je obtožit, drugo obsodit. Zagotovo je boljše, da so vsi morilci na svobodi kot pa da je eden nedolžen obsojen..
Mar Pilatova sodba ze dvatisoč let ni dovolj poucna?

Omenjeni gospod župnik res nič ne taji, vendar takšna vzgoja pač danes ni več zakonsko dovoljena.. V času moje mladosti bi bilo njegovo dejanje povsem samoumevno.. Ja, poleg zausnic in tepeža po prstih, smo smrkavci za kazen tud klecali pred oltarjem z kosom palice v ustih..Pa ceprav je Jesus otroke blagoslajljal in ne klofutal…

Ni nič absurdna primerjava. Je samo dokaz, da v nekaterih primerih sodišča hitro odreagirajo, v drugih pa zavlačujejo.
Tudi v šoli so tepli, ne vem kako da to tako radi pozabljate. Danes pa mulariji tako nihče ne sme še celo nič reči, ne daj Bog, da bi mu primazal kakšno vzgojno, vzgojiteljem pa itak lahko vse rečejo, še celo oni se lahko fizično znesejo nad njimi, medtem, ko starši zagovarjajo svoje potomstvo. Tudi zato je dandanes vse več nasilja med mladimi. Sicer so pa starši PRVI VZGOJITELJI in kateri to resno vzamejo, njihovih otrok ni treba “kloftati”, katerim je pa to deveta skrb pa so otroci problematični….
Mislim, da katerega je njegov vzgojitelj udaril pa naj bo to župnik ali učitelj po pravici, ta ne bo kompliciral… ampak bo iz tega potegnil nauk. Seveda nekaterih se pa ne sme klofniti….
Pa da ne bo pomote nisem za nobeno pretepanje otrok, ampak kakšna vzgojna pa ne bo nobenem škodila….

Tako mi je všeč tvoje razmišljanje,kot bi bral moje misli,
kdorkoli si že , lepo se imej.

Prijatelj, potem pa ji vrit zlezi!

Lalalalalala frajla ali karkoli že si……škoda, da ne morem videti face, kateri pripada ta prekrasen značaj…… Bi morda ti pokazala, kako se komu v rit leze, saj imaš na tem področju očitno dosti izkušenj. Me pa prav zanima, koliko si stara…..In še nekaj v rit se piše narazen…….

New Report

Close