Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina mačke izgublja dlako na trebuhu

mačke izgublja dlako na trebuhu

Kot je že v naslovu, naš maček izgublja dlako in to samo na trebuhu. Kaj storiti? Ste že imeli kdaj kaj podobnega? Denarja za veterinarja skoraj nimam, pa vseeno mogoče lahko svetujete kateri v LJ je najcenejši in kakšne so vaše izkušnje?

http://blog.veterinar-ka.net/2010/07/28/izpadanje-dlak-pri-macku/

Je pa najbrž tudi odvisno, kje mačka biva, koliko je star, je bil kdaj cepljen proti kakšnim boleznim in podobno.
Najboljše bi bilo, da jutri pokličeš v kakšno veterinarsko ordinacijo in poveš, kako je na stvari in da bi želela izvedeti kako pomagati, ker si veterinarja trnutno ne moreš privoščiti, po moje bodo razumeli.

p.s. Pripravi se na napad Mon in naj te ne prizadanejo preveč. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Hitro jo pelji k veterinarju, tako se začne Gatunalis Pestis Kugus (mačja kuga). Se slini tudi in ji kaj zaudarja iz anusa?

Lep pozdrav

Deci izubljajo lase sredi glave in ga ne vozimo k zdravniku. So ti postavili že vprašanja, tudi starost je odvisna od česa. Če mu odpada dlaka kot za stavo, bom najprej vprašala, s čim ga hraniš. Ker sama hrana ni diktator za alarm, ker tudi ljudje ne jedo dovolj, pa je še vedno dokaj ok, je med vsem bistvo, kje se giblje.
Ne zamenjuj, da se pretežno 2x na leto menja dlaka. Stres občuti tudi žival, če si sama v njem. Žival še trojno. Vsaj.

Če je situacija takšna, strokovno mnenje ne bo škodvalo. Četudi si ne moreš privoščiti, boš vsaj vedela, kako delovati v pravo smer, ker MON res ni zdravnik, ki dela čudeže, če zanje sam ne poskrbiš.

________________________ *Če srce čuti, ni nič prehitro*

[sup]Verjetno gre za alergijo. Našemu mucu se dogaja enako, vzrok je po moje stres, vsaj pri našem. Pri veterinarju sem plačala cca 30 eur za medrolin svetoval mi je kopanje s šamponom oronazol. Nekaj takega. Pravzaprav pa mu je najkbolj pomagalo, ko sem mu zamenjala prehrano. Mislim da zdaj je izključno brikete Royal canin sensitive. Se opravičujem za napake v pisanju, ampak sem malo leteča.[/sup]

Takole bo lažje prebrat:

Sicer pa je vzrokov lahko mali milijon in takole preko foruma je nemogoče svetovat. Niti ne vidimo opisane spremembe, premalo vemo o celotni situaciji (prehrana, bivanje, nega ipd.). Bo treba k veterinarju.

New Report

Close