Najdi forum

lončena peč

Pozdravljeni,

z možem sva se v stanovanju odločila nabaviti lončeno peč.

Ali mi lahko kdo z izkušnjami svetuje proizvajalca?

Na netu jih je ogromno…

Želiva peč, ki bo grela dnevni prostor in bo imela hkrati ‘pečico’ v kateri bomo pekli kruh, pico, itd.

Hvala za pomoč!

Kako je pa s statiko plošče; bo prenesla dodatno obtežbo?
Za samo peko imaš dve možnosti: ali kupiš kaseto ali naredite kurišče.
Pišeš : nabaviti? Peč se pozida oz.pečar jo zida. Dimenzija?
Kako imaš pa pripravljeno za odvod dima oz. dimnih plinov–> dimnik?

LP

lahko vam predlagam zelo dobro podjetje, ki vam naredi peč po želji, lahko vam vključi vse elemente, ki ste jih navedli in še več (priključitev na radiatorje, lončeno peč v dveh prostorih, lončeno peč z krušno pečjo, garancijo, ipd.)

prav tako vam izdelajo predračun z risbo peči, lahko izbirate med mnogimi ploščicami (imajo celo ploščico s kristali swaroski), v glavnem dosti, dosti vsega.

če mi pišete na moj mail, vam lahko pošljem slike, ki sem jih jaz dobila od njih preden so nam gradili lončeno peč. moj mail je natalija_gomzi@yahoo.com

lep pozdrav

Pozdravljeni… mi delamo loncene peci, kjer se greje prostor in vgrajujejo tudi pecico za peko nahajamo se v LENDAVI Glavna ulica 49 trgovina LONCENA PEC. Sedaj zidajo lonceno pec v Golniku kjer bo tudi pekac.Ce ste iz okolice kjer delajo si lahko ogledate. Poklicite v trgovino 02 575 1920 da vam dam telefonsko stevilko.

prodajamo najugodnejše lončene peči pri nas, nekaj ponudbe si lahko ogledate na:

http://www.bolha.com/trgovina/spac_doo

New Report

Close